Tommy Andersson inför Skellefteå

Publicerad: 2012-02-19 09:43

Inför Skellefteå AIK - Timrå IK, Skellefteå Kraft Arena måndag 20 februari kl. 19.00

Det blev en mycket skön 3-poängare igår när Växjö gästade E.ON Arena. Efter underläge 1-0 inför tredje perioden vände Timrå på steken och gjorde två mål och vann matchen med 2-1, något som timråcoachen Tommy Andersson tyckte var både roligt och rättvist;

Tommy Andersson- Ja, vi får äntligen betalt för det hårda slit vi utfört på slutet som tidigare inte gett utdelning i form av poäng. Nu gör vi återigen en bra laginsats och får med oss 3 poäng vilket känns mycket bra. Vi kunde också ge Suppporterklubben en fin present i form av en seger på deras 50 års-jubileum vilket känns extra bra.

Vad tycker Du är den huvudsakliga orsaken till att man i synnerhet under de tre senaste matcherna sett lite mera av det Timrå IK man varit van att se med mycket skridskoåkning och hårt jobb ?

- Jag tycker att spelarna fokuserar mera på uppgiften som gäller för stunden. I det läge vi befinner oss i är det annars lätt att blicka framåt på det som kommer och tycka "det kommer fler matcher längre fram", men just nu är grabbarna otroligt koncentrerade på både träningar och matcher. Det har gått lite troll i målskyttet men då vi skapar så mycket chanser som vi gör, så kommer målen också att trilla in framöver det är jag helt övertygad om.

Det är tätt mellan matcherna nu och efter morgonens träning beger sig laget norrut till för match mot Skellefteå imorgon.

- Det blir en bra värdemätare för oss att möta Skellefteå och det är bara att bege sig "in i skiten" och göra jobbet som krävs. För oss gäller det att jobba vidare utifrån den plan som vi lagt upp och med tanke på vad vi presterat på slutet hoppas jag vi kan gå in och göra en tuff och bra match.

Sjuk-, skade och avstängningsfronten har utökats med ytterligare en spelare sedan igår.

- Ja, Jesper Dahlroth har insjuknat i feber och åker inte med laget upp. Nichlas Torp är fortfarande avstängd och Fredrik Brembergs hjärnskakning samt Andreas Molinders axelskada gör att inte heller de kommer att medverka liksom Johan & Johan som är borta sedan tidigare.

Se matchen här på hemsidan för bara 69:-
 
Joachim Sandström
Redaktör Timraik.se
webmaster@timraik.se
NÄSTA MATCH
Måndag 20 februari 19:00
Skellefteå Kraft Arena
    

Frånvarande
Johan Andersson
Johan Andersson
Nichlas Torp
Fredrik Bremberg
Andreas Molinder
Jesper Dahlroth

 

E-post: huvudsektion@timraik.se

Kansli: 060-789 10 00

Fax: 060-789 10 01

E.ON Arena

Sportvägen 4

Box 263, 861 26 Timrå

Copyright © 2011-2014 Timrå IK

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB

Design/grafik: A45 Design AB