Nästa hemmamatch: Timrå IK - Mora IK
Publicerad: 2018-09-28
Nästa hemmamatch
Nästa hemmamatch spelas lördagen den 6 oktober, klockan 15:15. Mora IK står för motståndet! Sprid informationen, tagga dina vänner och samla dom ni kan för att åka till NHK Arena - Med ett starkt stöd i ryggen ger vi grabbarna energi på isen!

Köp biljetter till matchen

Ni supportrar gör ett otroligt bra jobb på hemma- som bortamatcher. Stämningen som sprids i arenan när ni börjar sjunga ger våra spelare en enorm energi på isen.

"Hockey ses bäst på plats". Så ta med er vänner och bekanta, kanske någon som tidigare inte gått på hockey, och ge dom möjligheten att se det vi alla ser i Timrå IK och sporten Ishockey.

Biljetter till matchen köper du på tik.ebiljett.nu. Köp förköp så slipper du köa utanför arenan!

TIK-Aktien

Ni vet väl att vi släpper en TIK-aktie? Det är en unik möjlighet för dig att bli delägare i Timrå IK! Gå in på pepins.com och gör din intresseanmälan idag!

Boka bord i restaurangen

För er som vill kombinera hockeykvällen med en matbit i restaurangen gör det via denna länk

Hockeybussarna

Tidigare år har bussarna endast plockat upp folk i Sundsvall men nytt för i år är att bussarna även kommer att gå från Härnösand.

Turlista och priser hittar du här

Har du laddat ner spelschemat i mobilen?

Du kan ladda ner eller prenumerera på spelschemat till din kalender nu så har du samtliga matcher under säsongen 2018/2019 direkt i din telefon/dator.

{!B}

David Åberg