Final 3: IF Björklöven - Timrå IK
Publicerad: 2021-05-08
Inför match
Äntligen är det dags igen! Imorgon åker vi upp till Umeå och A3 Arena för att fortsätta finalserien.

Som vi har väntat. Det har gått nästan tre veckor sedan den senaste matchen. Corona utbrott i först Björklöven och sedan Timrå har hållit lagen i karantän och isolering från varandra. Men nu är det äntligen dags! Laget åker upp till Umeå och A3 Arena för att ta sig an Björklöven i den tredje matchen i finalserien!

{!C}

Två matcher har spelats hittils. En vinst var men den gemensamma nämnare i båda matcherna har varit en total dominans från Timrå IK. I den första matchen avlossade Timrå 52 skott mot Björklövens 21 skott. Men effektiviteten var inte med oss samtidigt som Björklöven gjorde mål på.. ja, allt. Matchen slutade med 6-3 till Björklöven.

Dagen därpå var en liknande historia men med den stora skillnaden att effektiviteten var på topp. Timrå bombaderade återigen Björklövens mål med skott. Totalt avlossades 39 skott mot Björklövens 18. Resultatet? 7-0 till Timrå IK vilket gav en imponerande 18% effektivitet.

Kan vi bara fortsätta på samma spår och ha med oss effektiviteten från den senaste matchen även uppe i Umeå så ska vi nog se till att ta oss ett steg närmare SHL!

{!D}

Information

{!B}

David Åberg