Stort tack Teamsters, matchvärd mot BIK Karlskoga

25 november 2019 14:00
Matchvärd

Under gårdagens match var Teamsters matchvärd. Emil Berglund lämnade över matchtröja och tavla till Elin Löfblad, projektledare Tallnäs Hopp och Amir Ahmed och Ehsher Ehsher som representerade Tallnäs Hopp.


Tallnäs Hopp är ett projekt som drivs av Västernorrlands Idrottsförbund där fler barn och ungdomar ska få prova på olika idrotter under lekfulla och gemensamma former och försöka integrera fler personer till rörelse och idrott. Teamsters samarbetar med Tallnäs Hopp kring olika aktiviteter bl a att få prova på att åka skridskor.

Marcus Hardegård utsågs till matchens lirare och tillsammans med Jeremy Boyce och Oscar Johansson från Timrå IK delades ut en check från Teamstersfonden på 5 000 kr till Tallnäs United. Esmail Sangali och Moawia Almajarhi representerade Tallnäs United som är en nystartad förening där syftet är att ge fler barn och ungdomar från Tallnäsområdet i Timrå en chans till idrottslig och social samvaro och att få känna gemenskap till varandra och göra meningsfulla aktiviteter på fritiden.

Tack till våra partners som gör Teamsters möjligt

Läs mer om vad Teamsters är och gör här

Nästa hemmamatch

Nästa hemmamatch spelas på fredag! Fredagen 29 november tar vi emot IF Björklöven. Säkra din plats till matchen mot Karlskoga på tik.ebiljett.nu. Du vet väl att du alltid hittar sittplatser från 100 kr på våra hemmamatcher?

Har du laddat ner spelschemat i mobilen?

Du kan ladda ner eller prenumerera på spelschemat till din kalender nu så har du samtliga matcher under säsongen 2019/2020 direkt i din telefon/dator.