Timrå IK - Karlskrona HK

12 december 2019 11:00
Inför match

Ny match och nya förutsättningar för att fylla på poängkontot. Imorgon är det dags igen på hemmaplan när Karlskrona gästar NHK Arena.


Imorgon gästar Karlskrona HK och vi har en revansch att hämta! Sist lagen möttes var även det i NHK Arena och den matchen blev ingen fröjd för Timråögon. Karlskrona åkte hem med tre poäng i bagaget. Vi har även en personlig revansch efter gårdagens förlust mot Tingsryd, en match där vi stundtals var det bättre laget men just effektiviteten var det som saknades för att gå ur matchen med samtliga tre poäng. Imorgon stannar däremot poängen i Medelpad!

Efter gårdagens match trillade Timrå ner till en fjärdeplats i tabellen men vi hämtade in något mot Karlskoga på andraplatsen, som även dom förlorade igår men på fulltid.

Karlskrona ligger på en sjundeplats med 42 poäng så här långt in på säsongen. Det har dock sett tungt ut för laget under den senaste tiden. Man har två raka förluster (Mora IK & Södertälje SK) och behöver en seger för att inte tappa för mycket poäng. Lagen som ligger utanför fortsättningsserien jagar på och har börjat vinna matcher. Lagets säsong har dock sett ut så här mycket under säsongen. Mycket upp och ner med ett par segrar och ett par förluster åt gången.

Säkra din plats på tik.ebiljett.nu redan idag. Till våra hemmamatcher finns det alltid sittplatser från 100 kr. Var med och skapa stämning i ishallen, sjung fram laget och var en del av gemenskapen. Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi rödvita!

Information

  • Motstånd: Karlskrona HK
  • Plats: NHK Arena
  • När: Fredag 13 december
  • Tid: Nedsläpp kl 19:00, insläpp kl 17:30.

Biljetter

Biljetter till säsongens samtliga matcher hittar du som vanligt på tik.ebiljett.nu. Du hittar till samtliga matcher sittplatsbiljetter från 100 kr.

Luciatåg i NHK Arena

I den första pausen kommer vi att få se ett Luciatåg på isen.

Boka bord i arenarestaurangen

Gör dagen till en heldag. Skippa matlagningen och disken hemma och överlåt det istället till arenarestaurangen. Boka bord i samband med matchen. Bokningsinformation hittar du HÄR.

Hockeybussarna

Hockeybussarna går från både Härnösand och Sundsvall även detta år. Har du möjlighet att ta bussen framför bilen så rekommenderar vi att du gör det. Mer information om hockeybussarna hittar du HÄR

Parkering

Nyhet på parkeringen i årets säsong är att vi numera tar swishbetalningar för att minska på kontanthanteringen och underlätta flödet. Förbered gärna din telefon med swish-appen öppen innan du kommer fram till vår personal som tar betalt för att underlätta och snabba på flödet in på parkeringen.

Souvenirshopen

Köp hem din replica eller annat snyggt redan idag i vår webshop. Annars så hittar du samma varor i souvenirshopen i NHK Arena