Idag är det dags för Timrå Harry och ATG Tillsammans igen!
Publicerad: 2018-12-15
ATG V75
Idag är det dags för trav och hockey igen! Ni är med oss på läktarna under säsongen, var med oss även i travet. Stötta oss med Timrå Harry eller en andel i vårt Tillsammanslag!

Om ett par timmar drar travet igång! Var med i travet tillsammans med vår travexper Emil Berglund. (Läs artikeln om honom här) För att vara med i travet måste du lägga ditt spel innan 16:00 idag.

atg.se/shl köper du både Timrå Harry och andelar i vårt Tillsammanslag. Oavsett vad du väljer så stöttar du oss, en del av din insats går nämligen direkt till klubben. Läs igenom för att se vad som passar dig bäst och häng med oss ut på travbanan!

Idag är det dags igen, köp ditt spel på atg.se/shl fram till 16.00 så är du med! Det är Emil Berglund som är vår spelläggare.

Vad är Timrå Harry?

Med Timrå Harry ger du dig själv chansen att vinna riktigt stort. Du väljer själv hur mycket ditt spel ska kosta och sedan väljer Timrå Harry alla hästarna åt dig. Du behöver alltså inte kunna något om trav för att ha chans på miljonerna! Smart, eller hur?

I ett Tillsammanslag går flera spelare ihop och köper andelar. Ju fler andelar som säljs, desto större blir både spelet och chansen att vinna! Vinsten delas lika mellan varje såld andel och du kan köpa så många andelar du vill. Timrås alldeles egna travproffs Emil Berglund är spelläggare, och som spelläggare ansvarar han för att välja ut vilka hästar som ska vara med på V75-spelet.

{!B}

David Åberg