Anton Wedin prisades i sista hemmamatchen

15 mars 2019 14:46
Prisutdelning

I sista hemmamatchen av SHLs grundserie prisades Anton Wedin av Kent Watch & Jewellery med en klocka från Tag Heuer.


Priset är en del av det samarbete mellan Timrå IK, Kent Watch & Jewellery och Tag Heuer som startade förra säsongen där priset går till den spelaren i Timrå IK som gör flest poäng på hemmaplan under grundserien.

Kent Watch & Jewellery är en stolt partner till Timrå IK där de sätter ett stort värde i att synas och göra arrangemang med klubben.

Henrik Nordberg, prisutdelare på bilden och andra generationen på Kent Watch & Jewellery säger följande om samarbetet med Timrå IK och hur priset kom till:

- Som lokal handlare ser vi ett stort symbolvärde i att stötta Timrå IK och göra arrangemang med klubben. Vi har ett stort hockeyintresse i butiken och vi försöker också hjälpa spelare att trivas i staden och anordnar aktiviteter för deras respektive.

- I det samarbete vi har med Timrå IK vill vi, förutom att stötta klubben, även premiera spelarna och därifrån uppkom idén till detta pris. Varför vi begränsar oss till poäng på hemmaplan är för att vi tycker att det är viktigt att lyfta fram profiler som kan dra åskådare till NHK Arena. Vi vill att det ska vara stort intresse kring Timrå IK och att publiken hittar till NHK Arena. Profiler likt Anton Wedin behövs för att locka publik till hemmamatcherna. En spelare som producerar många mål och assist på hemmaplan kan hjälpa laget vinna matcher och på så sätt dra mer publik till matcherna. I år vann Anton Wedin priset och förra säsongen Jonathan Dahlén. Två spelare som är typiska exempel på profiler som passar in i det tänket vi har med detta fina pris!

Priset som delades ut denna säsong är en klocka, modell Aquaracer från Tag Heuer, värde 22.500 kr.

Klockan är graverad med säsongen 18/19 och Kent Watch & Jewellery.

Stort grattis Anton Wedin.