Matchvärd Kent Watch & Jewellery prisade Jonathan Dahlén
Publicerad: 2020-03-06
Matchvärd
I sista hemmamatchen av grundserien prisades Jonathan Dahlén av Kent Watch & Jewellery med en klocka från Tissot, modell Seastar värde 9 000 kr.

Priset är en del av det samarbete mellan Timrå IK, Kent Watch & Jewellery och Tissot där priset går till den spelaren i Timrå IK som gör flest poäng på hemmaplan under grundserien.

Ett viktigt och symboliskt pris säger Henrik Nordberg, Kent Watch & Jewellery:

- Vi ser ett stort symbolvärde att samarbeta med Timrå IK som lokal handlare. Priset i sig är en klocka från Tissot, samma klocka som har visats på mediakuben under säsongen. Vi vill tacka Tissot för deras samarbete kring priset. Att priset går till den spelaren som gör flest poäng på hemmaplan tycker vi är viktigt då en sådan spelare drar publik till NHK Arena och bidrar till att regionen får se bra ishockey live. Att lyfta fram profiler på hemmaplan tycker vi är viktigt och det vill vi också premiera med vårt samarbete tillsammans med Timrå IK. Jonathan Dahlén är ett typiskt exempel på en profil som bygger större intresse kring Timrå IK och ett större intresse skapar mer publik till NHK Arena.

Prisutdelare till Jonathan Dahlén var Henrik Nordberg, Kent Watch & Jewellery och Andreas Eklöf, Tissot.

Som matchvärd hade Kent Watch & Jewellery äran att också ta emot signerad matchtröja och tavla från lagkapten Emil Berglund. Henrik Nordberg från Kent Watch & Jewellery tog emot matchtröja och tavla.

Kent Watch & Jewellery delade också ut pris till matchens lirare som gick till Filip Lander.

Prisutdelare till Filip Lander var Anna Norman, Kent Watch & Jewellery.

Nästa hemmamatch

Efter kvällens match vet vi om det är Björklöven eller Karlskoga som står för det första motståndet i Hockeykvalet 2020. Det som är bestämt är att biljetterna till matcherna släpps imorgon, lördag, klockan 10:00 oavsett utgång i kvällens matcher!

Säkra din plats gör du som vanligt på tik.ebiljett.nu. Var med på vägen mot SHL - Ditt stöd gör skillnad.

Har du laddat ner spelschemat i mobilen?

Du kan ladda ner eller prenumerera på spelschemat till din kalender nu så har du samtliga matcher under säsongen 2019/2020 direkt i din telefon/dator.

{!B} {!C}

Media & Kommunikation David Åberg