Kvartsfinal 3: AIK - Timrå IK
Publicerad: 2021-03-26
Inför match
Med 1-1 i matcher under denna kvartsfinalserie vänder vi blickarna mot huvudstaden. Den tredje matchen i kvartsfinalserien spelas ikväll på Hovet med nedsläpp kl 19:00!

Kvartsfinalserien blir tre matcher gammal ikväll. Dom två tidigare mötena som båda spelats hemma i NHC Arena gav två olika matchbilder. Den första matchen totalt dominerade Timrå IK matchbilden från start till stopp. Slutresultatetet skrevs till slut till 5-1 till Timrå IK.

{!D}

Två dagar senare var det dags igen i NHC Arena. Denna gång gick det inte alls lika lätt som i den första matchen. Matchen var väldigt jämn där även resultatet stod sig på likaläge fram till början på tredje perioden då AIK gick upp i ledning. Trots att Timrå IK därefter steppade upp rejält och bokstavligen malde på med målchanser mot AIK stod Claes Endre i AIK-målet på huvudet. Matchen slutade till slut med 2-1 till AIK

Ikväll spelas den tredje matchen där vinnaren får matchpuck inför det fjärde mötet på söndag - Ikväll har vi en revansch att hämta!

Köp stödbiljetter - Ha chans att vinna en Automower 420 efter kvartsfinalerna!

Du som köper stödbiljetter under kvartsfinalerna mot AIK har chans att vinna en Husqvarna Automower 420 värd 30 990 kr - Skog och Trädgårdscenter i Birsta lottar ut den när kvartsfinalerna är färdigspelade!

Läs mer om detta här

{!C}

Information

  • Motstånd: AIK
  • Nedsläpp: Kl 19:00
  • Datum: Fredag 26 Mars
  • Plats: Hovet

{!E}

Nästa hemmamatch

Den 30 mars tar vi eventuellt emot AIK hemma i NHC Arena igen! Den matchen spelas ifall det blir en eventuell femte avgörande match mellan Timrå IK och AIK.

Du kan alltid köpa stödbiljetter till Timrå IK och du som gör det under kvartsfinalserien, oavsett hemma- som bortamatch har chans att vinna en Husqvarna Automower 420 från Skog och Trädgårdscenter i Birsta

Stödbiljetter

{!B}

David Åberg