Fredrik efter Västerviks IK

10 april 2021 10:55
Efter match

"Vi har tålamodet och plockar fram krigarinstinkten"

Det blev seger efter förlängning igår vilket innebär 3-1 i matcher och matchpuck imorgon. Vi passade på att ta oss ett kort snack med Fredrik efter matchen


Skön seger och en spännande match. Hur upplevde du den?

- Det var en tajt och jämn match där vi har ett riktigt bra tålamod som kan vända den efter att kommit under med 2-0, trots att vi vann skotten med 14 - 3 i första perioden.

Vilka direktiv gav du grabbarna i första paus?

- Att vi skulle ha tålamod, korta byten för att hålla uppe tempot och fortsätta ta avslut och vinna 2a puckar framför mål för att få dom "enkla" målen.

Matchens helhetsupplevelse, hur låter den?

- Vi gör en stabil insats, ett lag som jobbar hårt för varandra och alla gör sin roll på ett bra sätt. Vi är det spelförande laget och skapar mest chanser. Sen blir det en jämn match då dom får utdelning i början av matchen och kan försvara sig på ett bra sätt. Men vi har tålamodet och plockar fram krigarinstinkten för att jobba oss in i matchen när det behövs som mest för att kunna vinna en sån här match.

Nästa hemmamatch

Den 11 april tar vi emot Västerviks IK hemma i NHC Arena igen! Som vanligt kan man alltid köpa stödbiljetter till våra matcher.

Stödbiljetter