Timrå gästar Västerås
Publicerad: 2020-02-19
Inför match
Timrå åker söderut för att ta sig an Västerås IK i den fortsatta jakten på andraplatsen. Nedsläpp kl 19:00 ikväll i ABB Arena!

Timrå är fortsatt i jakt på andraplatsen. Vi har inte allt i egna händer utan det krävs att även Modo tappar poäng för att vi ska kunna gå om. Det är dock något vi inte kan påverka utan fokus ligger på att göra det vi kan - Vinna matcher och fylla på poängkontot!

Och match är det ikväll. Timrå IK åker ner till Västmanland för att ta sig an tabellfemman Västerås! Ett Västerås som länge hängde med i Timrå och Karlskogas tempo och var länge med och slogs om framförallt tredjeplatsen i tabellen. Men spelet har börjat hacka lite och i dagsläget har man endast en seger på dom fem senaste matcherna och får i dagsläget rikta in sig på att försvara sin femteplats i tabellen istället för att avancera. Med sex poäng till godo på Södertälje innehar man den sista platsen i slutspelsserien som innebär extrapoäng och extra hemmamatch.

Timrå har åt andra sidan en vinstrad på fem raka segrar nu. Man är som tidigare nämnt och nosar på andraplatsen. Man är tre poäng bakom Modo, dock med en sämre målskillnad. Sist Timrå och Västerås mötte varandra var i NHK Arena och där blev det förlust på övertid för Timrå. Även matchen före det blev förlust. Lagens första möte blev dock in seger till Timrå.

Oavsett, Timrå har en revansch att hämta på Västerås!

{!A}

Information

Nästa hemmamatch

Lördag 22 februari öppnar vi portarna till NHK arena för match igen! Ta med familjen till grundseriens sista lördagsmatch med matchstart kl 15:15 - Perfekt för dig som inte vill att det ska bli allt för sent!

Säkra din plats på tik.ebiljett.nu redan idag. Var med och skapa stämning i ishallen, sjung fram laget och var en del av gemenskapen. Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi rödvita!

Boka bord i arenarestaurangen

Gör dagen till en heldag. Skippa matlagningen och disken hemma och överlåt det istället till arenarestaurangen. Boka bord i samband med matchen. Bokningsinformation hittar du HÄR.

{!B}

David Åberg