U16-SM Poolspel

15 februari 2019 09:38
U16-SM

Varmt välkomna till NHK Arena och Lill-strimma Hallen för U16-SM Poolspel som går av stapeln idag, fredag och avslutas söndag. Under helgen kommer vi att få se 16 matcher spelas mellan Timrå IK, Kiruna IF, Sundsvall Hockey, Björklöven, Luleå HF, Skellefteå AIK, Östersunds IK och Modo Hockey.


I helgen spelas U16-SM och vi ser fram emot ett gäng spännande matcher. Matcherna kommer att spelas i NHK Arenas A-hall och B-hall (Lill-strimma hallen) och kommer att ha en entréavgift på 100kr per dag eller 200kr för hela helgen.

Spelschema

Välkomna till Timrå IK

Som sportsligt ansvarig hälsar jag alla ishockeyintresserade välkomna till US16-SM Poolspel. Vi ser också fram emot att få beskåda de spännande och rafflande matcherna där som vanligt de ansvariga med sin stab har skapat de bästa förutsättningarna för genomförandet. Vi inom Timrå IK har med åren skapat en fin tradition på att genomföra bra arrangemang.

Det är också väldigt roligt att arrangera. Det sprider glädje i vår omgivning att få se sån fin ishockey och att få se så många fina lirare och det sprider en glöd bland oss alla att få höra er föräldrar heja på era lag på ett positivt och sportmannamässigt sätt. Denna glöd driver oss sedan framåt och får oss därmed att bära vårt ansvar.

Låt därför balansen mellan glädje-glöd-ansvar genomsyra denna helg vilket kommer att göra oss alla till vinnare med ett posivit minne. Må det mest balanserade laget vinna!

Henrik Cedergren, Sportansvarig