• Huvudsponsorer

Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Måndag Mån 18 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar

Imorgon är det dags för Timrå Harry och ATG Tillsammans igen!

21 september 2018 17:26
ATG V75

Imorgon är det dags för trav igen! Ni är med oss på läktarna under säsongen, var med oss även i travet. Stötta oss med Timrå Harry eller en andel i vårt Tillsammanslag!


atg.se/shl köper du både Timrå Harry och andelar i vårt Tillsammanslag. Oavsett vad du väljer så stöttar du oss, en del av din insats går nämligen direkt till klubben. Läs igenom för att se vad som passar dig bäst och häng med oss ut på travbanan!

Imorgon är det dags igen, köp ditt spel på atg.se/shl fram till 16.00 så är du med! Det är Emil Berglund som är vår spelläggare.

Vad är Timrå Harry?

Med Timrå Harry ger du dig själv chansen att vinna riktigt stort. Du väljer själv hur mycket ditt spel ska kosta och sedan väljer Timrå Harry alla hästarna åt dig. Du behöver alltså inte kunna något om trav för att ha chans på miljonerna! Smart, eller hur?

I ett Tillsammanslag går flera spelare ihop och köper andelar. Ju fler andelar som säljs, desto större blir både spelet och chansen att vinna! Vinsten delas lika mellan varje såld andel och du kan köpa så många andelar du vill. Timrås alldeles egna travproffs Emil Berglund är spelläggare, och som spelläggare ansvarar han för att välja ut vilka hästar som ska vara med på V75-spelet.