Julklappsutdelning på Lekterapin vid Sundsvalls Sjukhus
Publicerad: 2021-12-23
Teamsters
Årets höjdpunkt för Teamsters är helt klart att få möjlighet att träffa alla barn på Lekterapin vid Sundsvalls sjukhus inför julen.

Timrå IK A-lag brukar i normala tider delta vid lekterapins julpyssel men pga av rådande omständigheter så blev det ett kortare besök med julklappsutdelning och lite kortare utmaningar på airhockey bland annat.

Det är lika underbart varje år att få se alla glada barnen på Lekterapin och vi är lyckligt lottade över att få vara del av den glädjen som finns där. Timrå IK och Teamsters vill med det här passa på att önska alla barnen, personal och föräldrar på Lekterapin en riktigt God Jul.

Från Timrå IKs A-lag var det Jeremy Boyce, Tim Erixon, Joey LaLeggia och Erik Andersson som var på besök och delade ut julklappar och fick såklart skriva en hel del autografer. Bläddra i bilderna längst ner för att ta del av besöket.

Vad är Lekterapi?

Alla barn och ungdomar som vårdas på barn- och ungdomsklinik har möjlighet att delta i lekterapiverksamheten. Barn, föräldrar, syskon, besökande - alla är välkomna till lekterapin. Lekterapi erbjuder en plats för lek, bearbetning och olika aktiviteter. Det är en trygg och ombonad plats för barn och ungdomar samt deras familjer. Lekterapin är en del av behandlingen och stödjer det friska hos barnet. Det är frizon i vårdmiljön och en trygg plats att vara i.

{!A}

David Åberg