Vita Hästen gästar NHK arena

23 januari 2020 18:00
Inför match

Lördagsmatch i NHK Arena när vi tar emot tabellsexan Vita Hästen!


Tre nya poäng på kontot blev det senast och med den segern tog vi återigen över tredjeplatsen i tabellen. På lördag är det dags igen och då är det tabellsexan Vita Hästen som besöker NHK Arena.

Det är ett Vita Hästen med en, likt Timrå, seger färskt i minnet. Man besegrade Almtuna med 5-0 och vann även matchen före det. Sjätteplatsen i tabellen är rätt så cementerad hos Vita Hästen då man har 8 poäng upp till femteplatsen och 6 poäng ner till sjundeplatsen.

Något som sticker ut med Vita Hästen är att det är laget som har minst skott på eget mål (923st). Dock ligger man ganska dåligt till i vad gäller räddade skott istället. Noterbart är att Timrå är det lag som släppt näst minst skott på mål (1003st).

Morgondagens match blir grundseriens sista mot Vita Hästen. Lagens tre tidigare möten har samtliga slutat med seger till Timrå.

Säkra din plats på tik.ebiljett.nu redan idag. Var med och skapa stämning i ishallen, sjung fram laget och var en del av gemenskapen. Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi rödvita!

Information

  • Motstånd: Vita Hästen
  • Plats: NHK Arena
  • När: Lördag 25 januari
  • Nedsläpp: Kl 15:15
  • Insläpp: Kl 13:45

Biljetter

Biljetter till säsongens samtliga matcher hittar du som vanligt på tik.ebiljett.nu.

Boka bord i arenarestaurangen

Gör dagen till en heldag. Skippa matlagningen och disken hemma och överlåt det istället till arenarestaurangen. Boka bord i samband med matchen. Bokningsinformation hittar du HÄR.

Hockeybussarna

Hockeybussarna går från både Härnösand och Sundsvall även detta år. Har du möjlighet att ta bussen framför bilen så rekommenderar vi att du gör det. Mer information om hockeybussarna hittar du HÄR

Parkering

Nyhet på parkeringen i årets säsong är att vi numera tar swishbetalningar för att minska på kontanthanteringen och underlätta flödet. Förbered gärna din telefon med swish-appen öppen innan du kommer fram till vår personal som tar betalt för att underlätta och snabba på flödet in på parkeringen.

Souvenirshopen

Köp hem din replica eller annat snyggt redan idag i vår webshop. Annars så hittar du samma varor i souvenirshopen i NHK Arena