Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Söndag Sön 6 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr
Tisdag Tis 16 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Onsdag Ons 7 September Sep
Onsdag Ons 14 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt

Kom i god tid!

1 april 2022 17:27
Inför match

Imorgon blir det fullsatt i NHC Arena vilket innebär mycket folk och långa köer. Inför matchen kommer det dessutom att genomföras visitation vilket ökar kötiderna ytterligare.

Kom ut hit i god tid!


NHC Arena slår upp sina portar redan kl 17:00 så passa på att komma redan då. Köp en korv, ta en titt i shopen eller kanske ta en vända i puben. Läs mer nedan vad som gäller inför ankomst.

Utökad visitering

Inför matchen kommer det att ske en utökad visitering i samband med entré. Detta innebär att det kommer att ta lite längre tid vid entrén. Är du osäker på vad du får ta med dig till matchen?

Läs mer om vad du bör tänka på här

Hockeybussarna

Om du har möjlighet så är Hockeybussen ett bra alternativ för att ta sig till kvällens match. Det minskar trafikflödet in till NHC Arena. Inför morgondagens match har vi dessutom satt in extrabussar.

Läs mer om våra transportalternativ här

Parkera

Stora parkeringen Men om du tar bilen så är det starkt rekommenderat att du åker ut till arenan i god tid och lyssnar på parkeringsvakterna när du är här. Förbered swishen med 20 kr till 123 346 00 86 märkt Parkering alternativt var beredd på att scanna QR-koden som parkeringsvakterna bär på. Det går även bra att betala med en jämn 20-lapp (Vi har ingen möjlighet att lämna växel).

Ju mer som är förberett inför betalning och parkering, desto snabbare går hela processen. Pucken släpps kl 18:30 och vi har ingen möjlighet att skjuta på matchstart om det skulle vara så att det fortfarande är mycket folk utanför.

Värdshusparkeringen På grund av den stora mängden bilar så har vi beslutat oss för att öppna upp värdshusparkeringen som ligger till höger strax efter hockeyrondellen. Här är det gratis att parkera men det är fortsatt viktigt att lyssna på parkeringsvärdarna. Kom ihåg att det är en bit att gå till NHC Arena från parkeringen så återigen, kom i god tid.

Kom i god tid, köp en korv i våra kiosker eller stanna till i puben en snabbis före matchstart.

Varmt välkommen!