Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Idag 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 21 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan

Junior: Helgens resultat

25 oktober 2021 10:57
Junior

Under helgen spelades fem matcher för Timrå IK's juniorer. J20 mötte gästande Djurgårdens IF i fredagens och lördagens matcher, och AIK under söndagen. J18 mötte Örnsköldsvik HF under lördagen och Modo Hockey under söndagen.


J20

J20 spelade tre matcher denna helg, likt förra helgen. Även samma motstånd väntades denna helg som helgen tidigare, men nu på hemmais.

Först ut var Djurgårdens IF under fredagen där en jämn match inte kunde avgöras på ordinarie matchtid, heller inte på övertid. Utan matchen avgjordes på straffar där Djurgården segrade med två suttna straffar, och därav hämtade hem extrapoängen.

Under lördagsmatchen var det även där jämnt spel där Timrå IK hade övertaget under hela matchen med ledningsmål på ledningsmål, men som Djurgården kunde kvittera efter varje mål. En mycket målrik match som bjöd på intensiv hockey. Dessvärre skulle DIF kvittera i tredje och även göra ett ledningsmål som löpte matchen ut. En vinst för DIF med 4–5.

AIK väntade på söndagen där ännu en match skulle spelas jämt. Det är AIK som tar ledningen i första period, och kan även utöka denna med 0–2 i andra perioden. Timrå IK gör en upphämtning i tredje och gör två mål, kvitterat till 2–2. Matchen går till övertid där AIK får in en puck och kan ta extrapoängen.

J18

J18 spelade två matcher under helgens gång, samma motstånd som helgen innan men på hemmaplan i NHC Arena. Under lördagen var det Örnsköldsvik som stod för motståndet. En mycket målrik match där målsignalen ljuder hela sex gånger för Timrå. Örnsköldsvik lyckas på in ett mål i tredje, men utan att hota Timrås ledning.

Under söndagen väntade Modo Hockey. En match som Timrå inleder med att ta ledningen i första period. I andra period kliver Modo in och vinner perioden med 1–4 (2–4). Den tredje perioden kan Timrå göra ett snabbt mål och en kvittering ligger i luften, men Modo utökar sin ledning. Timrå kan göra ett mål i slutskedet av matchen, men tiden räcker inte till för att kunna återhämta sig till en kvittering innan slutsignalen ljuder.

Timrå IK J18 faller ner från första placering till tredje efter helgens resultat.