Fredrik inför Djurgården
Publicerad: 2018-11-12
Inför match
Efter en veckas matchuppehåll är det äntligen dags igen. Laget har legat i hårdträning under uppehållet och är redo för att dra igång igen. Det är en hård matchvecka med tre matcher som väntar men först ut är Djurgården som gästar NHK Arena

Det är ett Djurgården som har gått bra under säsongen. Man ligger för närvarande på en tredjeplats i tabellen och är ett av de mest måleffektiva lagen i serien. Sist lagen möttes var det på Hovet där det blev en målrik tillställning men vi fick se oss besegrade med sju mål mot fyra.

För Timrå har det sett något knackigare ut innan uppehållet. Laget har radat upp tre förluster - för första gången sedan Fredrik Andersson tillträdde som huvudtränare i Timrå IK. Men trots förluster har det sett stundtals bra ut och får man bara en jämnhet i spelet ska vi se att detta vänder.

Det har varit matchuppehåll nu i en vecka men det innebär inte att att laget har legat på latsidan. Träningarna har varit stenhårda där man arbetat mycket med framförallt defensiven.

Vi tog oss ett snack med Fredrik Andersson som berättar lite mer vad laget har gjort under uppehållet samt om vad som krävs imorgon mot Djurgården. Klicka i spelaren ovanför.

Biljetter

Köp dina biljetter till morgondagens match på tik.ebiljett.nu.

Hockeybussarna

Åk med våra hockeybussar till matcherna! Bussarna avgår från Sundsvall och Härnösand. Turlista och priser hittar du här

{!B} {!C}

Har du laddat ner spelschemat i mobilen?

Du kan ladda ner eller prenumerera på spelschemat till din kalender nu så har du samtliga matcher under säsongen 2018/2019 direkt i din telefon/dator.

David Åberg