Säsongens första lördagsmatch
Publicerad: 2020-01-08
Inför match
Det är äntligen dags för säsongens första lördagsmatch (på hemmaplan)! Almtuna IS gästar NHK Arena och även denna match har vi nedsatta priser på. Samtliga sittplatser kostar 100 kr samtidigt som platserna på Västra stå kostar 50 kr - Ta chansen att ta med familjen, vänner eller kollegor på hockey till ett riktigt bra pris!

Senaste matchen slutade på bästa möjliga sätt, seger med 5-1 över Västerviks IK vilket innebär att vi fortsatt har häng på framförallt Modo och Karlskoga. Vi ligger på samma poäng som Modo samt två poäng efter Karlskoga, dock kan denna siffra stiga då båda lagen har match ikväll.

{!A}

Även Almtuna har match ikväll. Dom möter Västerås (som jagar bakom Timrå) och är nästan piskade att vinna för att inte riskera att hamna under kvalstrecket. Almtuna har dock haft en tung period bakom sig med fem raka förluster och bryter dom inte den förlustraden ikväll mot Västerås är laget utan tvekan väldigt sugna på att göra det på lördag.

Rabatterade priser

Biljettpriserna till matchen är nedsatta till 100 kr för samtliga sittplatser, oavsett sektion och 50 kr för platserna på Västra stå. Säkra din plats idag för att vara säker på att du får dom bästa möjliga platserna!

Säkra din plats på tik.ebiljett.nu redan idag. Var med och skapa stämning i ishallen, sjung fram laget och var en del av gemenskapen. Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi rödvita!

Information

  • Motstånd: Almtuna IS
  • Plats: NHK Arena
  • När: Lödag 11 januari
  • Nedsläpp: Kl 15:15
  • Insläpp: Kl 13:45

Biljetter

Biljetter till säsongens samtliga matcher hittar du som vanligt på tik.ebiljett.nu.

Boka bord i arenarestaurangen

Gör dagen till en heldag. Skippa matlagningen och disken hemma och överlåt det istället till arenarestaurangen. Boka bord i samband med matchen. Bokningsinformation hittar du HÄR.

Hockeybussarna

Hockeybussarna går från både Härnösand och Sundsvall även detta år. Har du möjlighet att ta bussen framför bilen så rekommenderar vi att du gör det. Mer information om hockeybussarna hittar du HÄR

Parkering

Nyhet på parkeringen i årets säsong är att vi numera tar swishbetalningar för att minska på kontanthanteringen och underlätta flödet. Förbered gärna din telefon med swish-appen öppen innan du kommer fram till vår personal som tar betalt för att underlätta och snabba på flödet in på parkeringen.

Souvenirshopen

Köp hem din replica eller annat snyggt redan idag i vår webshop. Annars så hittar du samma varor i souvenirshopen i NHK Arena

{!B}

David Åberg