SCA förstärker samarbetet med Timrå IK och Teamsters
Publicerad: 2022-06-17
SCA vidgar sina vyer ytterligare inom Timrå IK för en mer omfattande satsning på Teamsters!

SCA förstärker därmed sitt avtal med Timrå IK. Ett avtal som sträcker sig över de tre kommande säsongerna. En viktig faktor till avtalet är att SCA och Timrå IK tillsammans vill satsa mer än tidigare på Teamsters, för ett fortsatt bra arbete inom Teamsters sociala hållbarhet och samhällsengagemang.

– SCA har alltid varit en stark och trogen partner till oss. Som huvudpartner till Timrå IK betyder det mycket att SCA är med och vill fortsätta satsa på Timrå IK. Det nya avtalet är skrivet på 3 år och ger oss goda förutsättningar att fortsätta driva föreningen framåt med att etablera oss i SHL och fortsatt utveckling av hela verksamheten. Framförallt kommer det nya avtalet ge Teamsters förutsättningar för utveckling och ett fortsatt bra arbete med vårt samhällsengagemang och den sociala hållbarheten, säger Jonas Torines , VD/klubbchef Timrå IK.

– Med det nya avtalet mellan Timrå IK och SCA kommer vi ha goda förutsättningar att ta nästa steg i vårt arbete. Teamsters roll i samhället ska fortsatt vara en ansvarstagande aktör och förebild bland barn och unga. Ett fortsatt och större engagemang från SCA innebär att Teamsters kan ta fler initiativ med fokus på social hållbarhet, så som att få fler barn i rörelse, säger Jennie Hjorth, verksamhetsansvarig Teamsters.

– Vi är väldigt stolta och glada över att stötta Timrå IK:s fortsatta kamp för att vara regionens lag i hockeyns finrum. På samma sätt som vi prioriterar hållbarhet i våra egna anläggningar och för våra anställda, så känns det viktigt att satsa lite extra på motsvarande arbete inom social hållbarhet hos en viktig samverkanspartner, säger Ulf Larsson, VD och koncernchef SCA.

Kevin Blomkvist