• Huvudsponsorer

Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Måndag Mån 18 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Idag 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar

Timrå tredubblade andelsköparnas insatser

5 december 2018 18:15
ATG V75

Nu visar vi var skåpet ska stå i årets V75 Tillsammans! Emil Berglund och Timrå satte 7 rätt i helgen och andelsköparna fick dela på 24.072 kr. Grattis till alla som var med!


Denna vecka ser vi fram emot 48 miljoner i Jackpot när V75 går på Bergsåker. Bland de startande hästarna finns bland andra suveräne kallblodskungen Månprinsen A.M. som förväntas bli en stor favorit hos spelarna. Spikas han även av ditt lags spelläggare?

Var med i travet tillsammans med vår travexper Emil Berglund. (Läs artikeln om honom här) För att vara med i travet måste du lägga ditt spel innan 16:00 lördag.

atg.se/shl köper du både Timrå Harry och andelar i vårt Tillsammanslag. Oavsett vad du väljer så stöttar du oss, en del av din insats går nämligen direkt till klubben. Läs igenom för att se vad som passar dig bäst och häng med oss ut på travbanan!

Imorgon är det dags igen, köp ditt spel på atg.se/shl fram till 16.00 så är du med! Det är Emil Berglund som är vår spelläggare.

Vad är Timrå Harry?

Med Timrå Harry ger du dig själv chansen att vinna riktigt stort. Du väljer själv hur mycket ditt spel ska kosta och sedan väljer Timrå Harry alla hästarna åt dig. Du behöver alltså inte kunna något om trav för att ha chans på miljonerna! Smart, eller hur?

I ett Tillsammanslag går flera spelare ihop och köper andelar. Ju fler andelar som säljs, desto större blir både spelet och chansen att vinna! Vinsten delas lika mellan varje såld andel och du kan köpa så många andelar du vill. Timrås alldeles egna travproffs Emil Berglund är spelläggare, och som spelläggare ansvarar han för att välja ut vilka hästar som ska vara med på V75-spelet.