GRATISBUSSAR till NHK Arena
Publicerad: 2018-04-02
Gratisbussar
Mot uppvisande av matchbiljett, årskort eller VIP kort åker ni GRATIS direktbuss till NHK Arena. Bussarna avgår från Navet (hållplats vid Selångersån) direkt via E4, och stannar till i Birsta/E4 samt Timrå/E4 innan ankomst till NHK Arena/E4. Restiden beräknas till ca: 20 minuter.

Hålltider för direktbussarna presenteras separat nedan. Hållplatserna är desamma före match som efter match. För att undvika trafikstockning rekommenderar vi att ni parkerar bilen i närheten av hållplatserna, och tar någon av våra gratis direktbussar. Åk gärna med någon av våra tidigare avgångar.

Hålltider avresa från Navet

Första buss ifrån Navet vid Selångersån avgår 18.00. Därefter avgång var 10:e minut. Sista avgång från Navet är 19.10.

{!B}

  • 18:00
  • 18:10
  • 18:20
  • 18:30
  • 18:40
  • 18:50
  • 19:00
  • 19:10

{!A}

Se bilder här intill för kartor över avgångsplatsen Navet och hållplatserna vid NHK Arena.

Första buss efter matchslut ifrån NHK Arena/E4 (se bifogad bild): 10 minuter efter matchslut. Därefter avgång var 5:e minut. Sista avgång från NHK Arena/E4 är 45 minuter efter matchslut.

Dom vanliga hockeybussarna går även dom som vanligt med den enda skillnaden att även den är gratis mot uppvisande av matchbiljett. Mer information om bussens rutt hittar du HÄR.

Utökade parkeringsrutiner

{!E}

Med anledning av det stora intresset för SHL kvalet har vi även haft en stor genomgång för att förbättra våra parkeringsrutiner inför kommande hemmamatcher mot Karlskrona.

Vi kommer bland annat att utöka personalstyrkan för parkeringen rejält, samt använda oss utav parkeringsplatsen mellan hockeyrondellen och NHK Arena (gamla Värdshuset), allt för att skapa utrymme för besökare med bil. Detta innebär en kortare promenad innan matchstart som uppvärmning för vissa bilbärande besökare.

Vi tackar för er förståelse för de parkeringsutmaningar som kan uppstå på grund av det stora intresset för vårt kära Timrå IK … och på grund av en del snö på vår stora parkering.

Vi syns på matchen! Kom i tid!

David Åberg