• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 24 Mars Mar
Fredag Fre 26 Mars Mar
Söndag Sön 28 Mars Mar
Lördag Lör 3 April Apr
Måndag Mån 5 April Apr
Onsdag Ons 7 April Apr
Fredag Fre 9 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Tisdag Tis 13 April Apr
Söndag Sön 18 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Söndag Sön 9 Maj Maj
Måndag Mån 10 Maj Maj
Onsdag Ons 12 Maj Maj
Fredag Fre 13 Augusti Aug
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt

Kvartett presenterades under livesändningen

5 maj 2020 13:58
Lagbygget 2020/2021

Strax efter lunch livesände vi tillsammans med Kent Norberg som hade en del roliga nyheter. Under sändningen presenterades Sebastian Hartmann, Jens Lööke, Marcus Hardegård och som en bonus mot slutet presenterades även Albin Lundin! Nu kan du se sändningen i efterhand här ovan.


Sebastian Hartmann

Sebastian kom till Timrå inför fjolårssäsongen från Mora. Under säsongen producerade han stabilt men mot slutet av säsongen så rasslade det till rejält. Hartmann blev stekhet och det kändes som att han gjorde mål på vad precis vad som helst.

Totalt blev det 40(22+18) poäng i Timrådressen på 50 matcher och nu ser det ut att bli fler. Sebastian Hartmann har förlängt sitt kontrakt med Timrå IK över två säsonger.

Jens Lööke

Nygamla Jens Lööke som kom tillbaka till Timrå inför fjolårssäsongen efter några år över atlanten. Och vilken återkomst! Totalt blev det 40 matcher för Jens och på dessa mäktade han med 43(15+28) poäng. Hans bästa notering så här långt in på karriären! Nu förlänger Jens med Timår IK över två säsonger.

Marcus Hardegård

Marcus är trots sin unga ålder en veteran i Timrå IK. Han har varit i föreningen i sju år, går mot sitt åttonde år och av dessa har fyra spenderats i A-laget. Nu blir det ett femte år i A-laget. Hardegård har skrivit på för en säsong.

Under fjolårssäsongen blev det 43 matcher och 28(6+22) poäng. Även det ett personbästa.

Albin Lundin

Från en säsong där han inte fick någon säkerhet med tre olika klubbadresser under en och samma gång till att vara bofast och stabil i Timrå. Det gjorde susen. 69(26+43) poäng under säsongen, 68 under grundserien vilket innebär att han tog klivet in som en av Timrå IKs bäste poänggörare någonsin under en och samma säsong, blev ett rejält genombrott för Albin.

Nu står det klart att även han förlänger med Timrå IK över en säsonger.