Final 5: Timrå IK - IF Björklöven
Publicerad: 2021-05-11
Inför match
Imorgon kan allt avgöras! Imorgon spelas den femte finalmatchen mot Björklöven och vi har matchpuck - Vid seger spelar vi i SHL säsongen 2021/2022!

Efter en lång tids avbrott på grund av covid-19 utbrott drog finalen igång igen i söndags och sedan måndagen. Från 1-1 i matcher gick vi upp till 3-1 efter att ha vunnit båda matcherna. Effektiviteten har kommit igång rejält och mål i massor har det blivit. 6-2 och 6-3 vann vi matcherna i Umeå med.

{!C}

Nyckeln till seger imorgon är som vanligt att fortsätta med det vi har gjort under i princip hela säsongen - Spela vårt spel och inte låta oss styras av motståndet. Vi har under finalserien varit totalt dominant i målchanser och skott mot mål vilket också resulterat i rätt så saftiga siffrorna i målprotokollet. Fortsätter vi på samma sätt ska detta gå vägen.

Nu har vi tre matchpuckar på oss att avgöra - Men vi går för segern redan imorgon!

{!D}

Stödbiljetter

Du kan även denna match köpa stödbiljetter för att stötta Timrå IK under rådande omständigheter. Köp en stödbiljett, lite stödfika och kanske även en stödparkering!

Köp din stödbiljett och mervärden på tik.ebiljett.nu alternativt swisha till 123 321 12 32 märkt "TIK-IFB".

Vinn ett presentkort på 5000 kr från COOP!

Du som köper stödbiljetter till morgondagens match mot IF Björklöven har chans att vinna ett presentkort värt 5000 kr som gäller på COOP!

{!E}

Information

{!B}

David Åberg