Hemma
Karlskoga
BIK
Borta
Timrå
TIK

Karlskoga vann mot Timrå - igen

13 januari 2018 17:35

Karlskoga trivs mot Timrå den här säsongen och plockade vinterns tredje seger mot konkurrenten när man vann i Nobelhallen.


Karlskoga är i botten av tabellen och Timrå i toppen av tabellen - men det har inte spelat någon roll när lagen har mötts för då har Karlskoga varit bäst och vunnit samtliga tre möten under säsongen.

I det tredje mötet så blev det en 4-3-vinst för Karlskoga efter att hemmalaget spelat till sig en 4-1-ledning som man orkade hålla hela vägen ut.

Niklas Lihagen gjorde både 1-0 och 2-1 i den första perioden, och i den andra perioden så fixade duon Rodrigo Abols och Fredrik Forsberg två mål. Abols spelade fram Forsberg till 3-1 och sedan var det ombytta roller när Forsberg hittade Abols fram till 4-1.

BIK bröt därmed sin fem matcher långa förlustsvit och tabelljumbon knaprade in på lagen ovanför. Det skiljer sju poäng upp till det negativa kvalstrecket.

Jacob Olofsson låg bakom Timrås tre tröstmål. Han spelade fram Didrik Strömberg till 1-1 och Vilmos Gallo till 2-4 innan han själv prickade in 3-4.

Statistik: Karlskoga - Timrå 4-3

HIGHLIGHTS