Hemma
Frölunda
FHC
Borta
Timrå
TIK

Årets första match

4 januari 2019 11:14
Inför match

Imorgon är det äntligen dags för årets första match. Laget åker söderut hela vägen ner till Göteborg och Scandinavium för att ta sig an Frölunda.


Nytt år och nya matcher. Först ut är Frölunda. Ett Frölunda man har en dubbelrevansch att hämta mot. Sist lagen möttes var i mitten av december i ett back-to-back möte. Där blev det tyvärr två förluster. Men sedan dess har Timrå ryckt upp sig och spelat otroligt bra den senaste tiden men inte riktigt haft studsarna med sig. Man vann två raka matcher efter jul men fick se sig besegrade dagen för nyår. Med det är Timrå fortsatt sist i tabellen men på samma poäng som Mora och endast två poäng bakom Örebro över strecket.

Frölunda däremot gick in i det nya året som serieledare trots att man endast hämtade hem en poäng mot Rögle dagen före nyår. Dock har man också en match mer spelad än övriga lag i serien.

Vi tog oss ett snack med Fredrik Andersson innan laget for iväg mot Göteborg. Klicka på spelaren ovan

Se matchen på Cmore

Är du inte på plats imorgon ser du matchen på cmore

Nästa hemmamatch

Nästa hemmamatch spelas onsdagen den 26 december och den 30 december spelas årets sista hemmamatch. Brynäs och Linköping står som motståndare och nu kan du köpa biljett till båda matcherna till priset för en! Köp dina biljetter till matcherna på tik.ebiljett.nu

Har du laddat ner spelschemat i mobilen?

Du kan ladda ner eller prenumerera på spelschemat till din kalender nu så har du samtliga matcher under säsongen 2018/2019 direkt i din telefon/dator.