Hemma
Växjö
VLH
Borta
Timrå
TIK

Laget vänder blickarna söderut

9 januari 2019 15:45
Inför match

Laget vänder blickarna söderut igen efter segermatchen mot Frölunda för att ta sig an Växjö. Det blir tredje mötet lagen emellan denna säsong.


Vilken inledning av året! Timrå gör det magiska mot Frölunda och vänder 4-2 till 4-5 på en minut och tar hem tre poäng i årets första match. Imorgon fortsätter resan i 2019 och motståndet står Växjö Lakers för.

Växjö har haft lite blandade resultat de senaste matcherna. Av de senaste tio matcherna har man vunnit fem, det vill säga man vinner varannan match just nu - Varav den senaste matchen var en seger mot Luleå. Nu ligger man på en femteplats i tabellen men det är jämnt i toppen. Endast någon poäng eller något poängtapp kan innebär flera tabellplaceringar just nu.

Timrå och Växjö har mött varandra två gånger tidigare under säsongen. Första gången var Timrås hemmapremiär och Växjös säsongspremiär. Den matchen slutade med en 2-1 seger för hemmalaget. När lagen sedan möttes i Vida Arena var det åter en hemmaseger med samma siffror. Timrå har således en revansch att hämta mot Växjö!

Vi tog oss ett snack med Fredrik Andersson innan laget for iväg mot Växjö. Klicka på spelaren ovan

Se matchen på Cmore

Är du inte på plats imorgon ser du matchen på cmore

Nästa hemmamatch

Första hemmamatchen året 2019 spelas lördagen den 12 januari! Då gästar Skellefteå AIK NHK Arena. Nu fortsätter vi att kämpa tillsammans i SHL! Köp din biljett till matchen på tik.ebiljett.nu

Har du laddat ner spelschemat i mobilen?

Du kan ladda ner eller prenumerera på spelschemat till din kalender nu så har du samtliga matcher under säsongen 2018/2019 direkt i din telefon/dator.