Hemma
Timrå
TIK
Borta
Skellefteå
SKE

Imorgon är det dags för årets första hemmamatch

11 januari 2019 12:14
Inför match

Vi har spelat två matcher sedan nyår, båda på bortaplan, där vi har vunnit en och förlorat en. Nu är det äntligen dags att äntra isen i NHK Arena igen - För första gången året 2019 och det ser ut att bli ett jäkla bra tryck i arenan!


Timrå har två spelade bortamatcher under året 2019 - En magisk vinst och en förlust som hade kunnat gå åt andra hållet. Men Det var då. Nu ser vi fram emot morgondagens match där vi kan vänta oss ett rejält stöd på läktaren. 3800 biljetter är i dagsläget sålda och även Skellefteås supportrar har en hel del supportrar påväg ner hit. Det är alltså att vänta en magisk stämning i arenan!

Moståndet står som sagt Skellefteå för. Ett Skellefteå som inte alls har kommit upp i samma standard som flera år tillbaka. I dagsläget huserar man på en elfteplats i tabellen, fem poäng under slutspelsstrecket och nio poäng över kvalstrecket. Timrå och Skellefteå har mött varandra två gånger tidigare denna säsong och båda gångerna gick Skellefteå ur matchen med en seger. Vi har alltså en dubbelrevansch att hämta imorgon!

Vi tog oss ett snack med Fredrik Andersson inför morgondagens match - Klicka på videon här ovan.

Nästa hemmamatch

Första hemmamatchen året 2019 spelas lördagen den 12 januari, kl 18:00! Då gästar Skellefteå AIK NHK Arena. Nu fortsätter vi att kämpa tillsammans i SHL! Köp din biljett till matchen på tik.ebiljett.nu

Har du laddat ner spelschemat i mobilen?

Du kan ladda ner eller prenumerera på spelschemat till din kalender nu så har du samtliga matcher under säsongen 2018/2019 direkt i din telefon/dator.

<Nästamatchbild>