Hemma
Timrå
TIK
Borta
HV71
HV71

Fredrik inför grundseriens sista hemmamatch

11 mars 2019 15:02
Inför match

Sista hemmamatchen i grundserien imorgon! Sista chansen att stötta grabbarna på isen innan kvalet drar igång! Nu visar vi en sista gång att vi står bakom våra rödvita krigare på isen när HV71 gästar NHK Arena!


Kvalformen har börjat ta sig! Malmö fick åka hem genom landet utan poäng efter en väl genomförd match av Timrå i lördags. Försvarsspelet börjar sitta och spelet överlag börjar se mer säkert och lugnt ut. Nu gäller det bara att fortsätta på samma sätt framöver.

Imorgon gästas vi av SHLs Jönköpingslag HV71 som just nu inte har så mycket att spela om mer än placering bland åttondelslagen. Man har säkrat sin plats i åttondelsfinalen men kan om precis alla resultat går med HV71 ta en kvatsfinalplats, men det är inte troligt.

Två lag som försöker hitta slutspelsformen möts alltså imorgon. Två lag som försöker hitta formen inför vinna eller försvinna-matcher.

Vi tog oss ett snack med Fredrik Andersson inför morgondagens match - Lyssna på intervjun i toppen.

Nästa hemmamatch

Den 12 Mars gästar HV71 NHK Arena och tillsammans med stödet på läktaren kämpar vi för seger! Det är grundseriens sista match. Ditt stöd är otroligt viktigt. Gå in på tik.ebiljett.nu och hämta din biljett.

NHK bjuder på sänkt biljettpris!

Till morgondagens match mot HV71 är biljettpriset 100 kr oavsett sektion och biljett.

Vår arenasponsor är matchvärd till morgondagens match mot HV71 och i deras sponsring som matchvärd stöttar de Timrå IK och hjälper oss att sänka biljettpriset till 100kr i hela arenan.

Kom till NHK Arena imorgon och stötta laget inför det kommande kvalet!

Biljettpriser

  • 100 kr på samtliga platser

Köp din bilejtt på tik.ebiljett.nu, det är billigare och smidigare - Serviceavgift på 20 kr tillkommer vid köp i biljettkassan i NHK Arena eller Birsta City infodesk.

Ta med dig en vän på Västra stå

För dig med säsongskort på Västra stå får du även denna match ta med dig en vän kostnadsfritt!

Kombinera hockeyn med mat i restaurangen

För er som vill kombinera hockeykvällen med en matbit i restaurangen kan boka bord här:

Har du laddat ner spelschemat i mobilen?

Du kan ladda ner eller prenumerera på spelschemat till din kalender nu så har du samtliga matcher under säsongen 2018/2019 direkt i din telefon/dator.