Hemma
AIK
AIK
Borta
Timrå
TIK

Timrå IK gästar Hovet och AIK

12 november 2019 12:00
Inför match

Landslagsuppehållet är över och matcherna inleds för Timrås del imorgon igen. Först ut efter uppehållet är ett besök i huvudstaden där vi gästar Hovet och AIK!


Uppehållet är äntligen över i och med morgondagens match mot AIK, och som vi har längtat! Även spelarna fick lite ledigt men sedan söndagskvällen har det varit fullt ös på spelarna som tränat och filat på spelet inför omstarten av serien. Det har även hänt en del i spelartruppen. Linus Nässén är tillbaka i Timrå och har tränat med laget sedan söndagen samt så har Tobias Lindberg värvats in.

Några lag har redan hunnit med att spela en match redan vilket innebär att serien sladdar lite, Timrå ligger efter med en match (ett par lag har spelat två mer) och med det ligger man också på en femteplacering i tabellen numera.

Morgondagens motstånd, AIK, är ett utav lagen som inledde redan igår då man gästade Nobelhallen och BIK Karlskoga. Det är dock en match de flesta AIKare gärna glömmer. Laget inledde helt okej och hade ledning i matchen inför den andra perioden men därefter går det inte alls som AIK vill och i dom fyra avslutande minuterna i andraperioden släpper man in tre mål och tappar all energi.

Till slut stannar siffrorna på 6-1 till Karlskoga och AIK placerar sig fortsatt på en jumboplats utan möjlighet att kliva om något lag för tillfället i HockeyAllsvenskan. Gårdagens förlust var lagets sjunde raka förlust.

Senast Timrå IK och AIK stod på varsin sida av isen var det AIK som tog hem samtliga poäng ur matchen så vi har en revansch att hämta mot laget.

Information

Nästa hemmamatch