Hemma
Västervik
VVIK
Borta
Timrå
TIK

Roadtrippen fortsätter till Västervik

14 november 2019 15:00
Inför match

Med en seger i bagaget fortsätter lagets roadtrip ännu mer söderut. Nästa anhalt är Småland där vi gästar Västerviks IK!


Gårdagens seger över AIK gav en härlig eftersmak. Fem olika målskyttar, samtliga i spelformen 5 mot 5 blev ett första kvitto på att saker och ting ser bättre ut. I och med gårdagens seger ligger man på en fjärdeplats i tabellen, även med en match mindre spelad än ett gäng andra lag i ligan. Nu gäller det att man fortsätter på samma sätt för att förbättra den positionen!

Imorgon gästar vi Västerviks IK i Plivit Arena, ett Västervik som har haft blandade resultat i årets HockeyAllsvenska och ligger just nu på en tiondeplats i tabellen, ingenmansland, men nosar på top 8 platser. Dock så är lagen underfrån hack i häl med Västervik. Seger och poäng är (som för alla lag) otroligt viktigt för att dels hänga med om slutspelsplatserna men framförallt för att inte halka ner på kvalplats.

Lagets senaste match var mot BIK Karlskoga där man något överraskande fick med sig två poäng. Senast Timrå IK och Västervik mötte varandra fick Timrå med sig två poäng efter att Jonathan Dahlén avgjort i förlängning.

OBS!! Matchstart kl 18:00

Information

Nästa hemmamatch