Hemma
Timrå
TIK
Borta
Mora
MIK

Nästa hemmamatch: Timrå IK - Mora IK

18 november 2019 08:39
Inför match

Snart är det dags i NHK Arena igen! Först gästar vi Uppsala och Almtuna innan vi på fredag vänder hem blickarna när Mora IK gästar NHK arena!


Ytterligare en bortamatch kvar innan det återigen är dags för hemmamatch. Laget har varit iväg på en roadtrip förra veckan där det blev totalt sex av sex poäng mot AIK och Västervik. Nu väntar Almtuna på bortaplan innan vi vänder hem blickarna på fredag för match i NHK Arena igen!

Trettondeplacerade Mora IK står för motståndet och det är nog ett Mora som inte alls är nöjda med sin tabellplacering. Mora är nog inte alls nöjda med sin prestation så här långt under säsongen. Ambitionerna var nog högre och experterna tippade laget högre än var man för tillfället är placerad på. Mora lär alltså ha en personlig revansch men även en revansch mot just Timrå efter den senaste matchen lagen emellan när Timrå tog hem samtliga tre poäng i Jalas Arena.

Säkra din plats på tik.ebiljett.nu redan idag. Till våra hemmamatcher finns det alltid sittplatser från 100 kr. Var med och skapa stämning i ishallen, sjung fram laget och var en del av gemenskapen. Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi rödvita!

Information

  • Motstånd: Mora IK
  • Plats: NHK Arena
  • När: Fredag 22 november
  • Tid: Nedsläpp kl 19:00, insläpp kl 17:30.

Tyst minut för Björn Mannström

Morgonen måndagen den 4 november nåddes vi av den tråkiga nyheten att Björn Mannström gått bort. Timrå IK kommer att hedra hans minne med en tyst minut inför matchen samt bära sorgeband under matchen.

Biljetter

Biljetter till säsongens samtliga matcher hittar du som vanligt på tik.ebiljett.nu. Du hittar till samtliga matcher sittplatsbiljetter från 100 kr.

Boka bord i arenarestaurangen

Gör dagen till en heldag. Skippa matlagningen och disken hemma och överlåt det istället till arenarestaurangen. Boka bord i samband med matchen mot Karlskrona HK. Bokningsinformation hittar du HÄR.

Hockeybussarna

Hockeybussarna går från både Härnösand och Sundsvall även detta år. Har du möjlighet att ta bussen framför bilen så rekommenderar vi att du gör det. Mer information om hockeybussarna hittar du HÄR

Parkering

Nyhet på parkeringen i årets säsong är att vi numera tar swishbetalningar för att minska på kontanthanteringen och underlätta flödet. Förbered gärna din telefon med swish-appen öppen innan du kommer fram till vår personal som tar betalt för att underlätta och snabba på flödet in på parkeringen.

Souvenirshopen

Köp hem din replica eller annat snyggt redan idag i vår webshop. Annars så hittar du samma varor i souvenirshopen i NHK Arena