Hemma
Timrå
TIK
Borta
Mora
MIK

Nästa hemmamatch: Timrå IK - Mora IK

21 november 2019 10:20
Inför match

Med tre raka bortasegrar är det återigen dags för hemmamatch! Imorgon tar vi emot Mora IK - Givetvis går vi för vår fjärde raka seger!


Det har gått ett ganska bra tag sedan vi senast spelade match hemma i NHK Arena och under den perioden har vi hunnit med tre bortamatcher och vunnit samtliga på full tid! Med en fjärdeplats och god marginal till lagen nedtill (samt en haltande tabell mot lagen upptill) går vi in i helgens matcher med ett bra självförtroende!

Mora, åt andra sidan, har haft det tyngre. Med en ny tränarkonstellation sedan ett par matcher tillbaka hade man hoppats på en positiv effekt. Men än så länge har den uteblivit. Laget ligger för tillfället på kvalplats och har inte vunnit en match sedan 27 oktober, sju raka matcher.

Säkra din plats på tik.ebiljett.nu redan idag. Till våra hemmamatcher finns det alltid sittplatser från 100 kr. Var med och skapa stämning i ishallen, sjung fram laget och var en del av gemenskapen. Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi rödvita!

Information

  • Motstånd: Mora IK
  • Plats: NHK Arena
  • När: Fredag 22 november
  • Tid: Nedsläpp kl 19:00, insläpp kl 17:30.

Tyst minut för Björn Mannström

Morgonen måndagen den 4 november nåddes vi av den tråkiga nyheten att Björn Mannström gått bort. Timrå IK kommer att hedra hans minne med en tyst minut inför matchen samt bära sorgeband under matchen.

Biljetter

Biljetter till säsongens samtliga matcher hittar du som vanligt på tik.ebiljett.nu. Du hittar till samtliga matcher sittplatsbiljetter från 100 kr.

Boka bord i arenarestaurangen

Gör dagen till en heldag. Skippa matlagningen och disken hemma och överlåt det istället till arenarestaurangen. Boka bord i samband med matchen mot Karlskrona HK. Bokningsinformation hittar du HÄR.

Hockeybussarna

Hockeybussarna går från både Härnösand och Sundsvall även detta år. Har du möjlighet att ta bussen framför bilen så rekommenderar vi att du gör det. Mer information om hockeybussarna hittar du HÄR

Parkering

Nyhet på parkeringen i årets säsong är att vi numera tar swishbetalningar för att minska på kontanthanteringen och underlätta flödet. Förbered gärna din telefon med swish-appen öppen innan du kommer fram till vår personal som tar betalt för att underlätta och snabba på flödet in på parkeringen.

Souvenirshopen

Köp hem din replica eller annat snyggt redan idag i vår webshop. Annars så hittar du samma varor i souvenirshopen i NHK Arena