Hemma
MODO
MODO
Borta
Timrå
TIK

Inför nästa derby mot Modo!

5 september 2019 12:00
Inför match

Derbyn duggar tätt mellan varandra nu. Senaste matchen spelades mot Modo i SCA Cupen och imorgon är det dags igen - Denna gång gästar vi Bjästa Ishall för att ta oss an Modo Hockey!


Det blev en härlig avslutning på SCA Cupen. Timrå IK mot Modo Hockey och det var bäddat för en fantastisk kväll och en fantastisk kväll fick vi. Timrå var under stora delar det bättre laget men resultatet i matchen var jämn fram till att Modo drog på sig en femminutersutvisning. Tre minuter senare var matchen avgjord efter två mål av Tim Wahlgren och ett av Sebastian Hartmann i det efterföljande powerplayspelet.

Nu är det en ny match med nya förutsättningar. Tävlingsmatch eller inte, matcher som dessa betyder otroligt mycket och Modo kommer garanterat ha ett rejält revanschsug imorgon samt publiken i ryggen.

Vi tog oss ett snack med Fredrik som dels summerade SCA Cupen lite snabbt men även gick in på vad man ska tänka på imorgon.

Matchinformation

Matchen spelas i Bjästa Ishall imorgon, fredag 6 september och KB65 arrangerar matchen. Portarna till ishallen öppnas klockan 17:00 och matchstart är klockan 19:00.

Det är cirka en timmes bilfärd till Bjästa ishall från NHK Arena. Kom och stötta laget när vi tar oss an Modo igen. Ishockey ses bäst på plats, det vet alla.

Det finns endast ståplats i Bjästa ishall och biljettpriset är 120 kronor per person.

Biljetter till matchen hittar du på modo.ebiljett.nu.