Hemma
Timrå
TIK
Borta
Storhamar
STO

Träningsmatch: Timrå IK - Storhamar IL

9 augusti 2019 11:00
Inför match

Idag spelas den första hemmamatchen i NHK Arena och det är ett av fjolårets finallag i den norska högstaligan, GET-Ligaen, Storhamar IL som kommer på besök.


Storhamar är ett av norges bättre lag och har spelat final två säsonger i rad, varav säsongen 2018/2019 stod man som vinnare. Men även innan det har man radat upp bra resultat flera säsonger i rad.

I Storhamar återfinns ett par svenskbekantingar men för oss i Timrå sticker ett namn ut mer än dom andra. Ilkka Pikkarainen som återfanns i Timrå säsongerna 2010/2011 - 2011/2012 spelar numera i Storhamar.

Tider

Iidag, 9 augusti, öppnar vi dörrarna för säsongens första match i NHK Arena. Matchstart kl 19:00 men vi öppnar upp dörrarna till ishallen en timme före, kl 18:00.

Biljetter

Biljetterna kommer att kosta 100kr för vuxna och 50kr för pensionärer/ungdomar. Det är fri sittning i arenan som gäller och biljetterna löses på plats i NHK Arena.

Betalning Betalningen sker via swish, kort och kontant på plats i NHK Arena.

OBS!! Kortbetalning sker vid ståplatsentrén. Swish- och kontantbetalning sker vid huvudentrén.

Souvenirshopen

Souvenirshopen kommer att som vanligt hålla öppet imorgon för dig som vill handla.

Kiosker

Kioskerna kommer att hålla öppet som vanligt imorgon för dig som vill ha fika innan eller under matchen.

Mat

Northbar kommer att hålla öppet och serverar tacobuffé för den som är hungrig. Det är drop-in som gäller och kommer att kosta 150 kr. Det går givetvis även bra att handla dricka i Northbar som vanligt under matchen.