Hemma
Västervik
VVIK
Borta
Timrå
TIK

Sista mötet under lagets roadtrip!

2 mars 2021 14:00
Inför match

Laget är iväg på en kort roadtrip där man direkt efter söndagens bortamatch mot Södertälje for ner till småland för att ikväll ta sig an Västerviks IK!


Det blev en riktigt spännande match in i det sista i söndags. Underläge med 4-0 vändes till vinst med 5-4 på övertid. Det visar på en otrolig styrka att kunna vända en sån match! Söndagens vinst var lagets tredje raka vinst. Ikväll är det en ny match och nya förutsättning som gäller. Vi möter det lag som, efter Timrå, har släppt in minst mål och ställt seriens näst starkaste defensiv på isen under säsongen.

Västerviks IK är det lag som släppt in minst mål efter oss, bäst boxplay efter oss, bäst räddningsprocent efter oss. Det defensiva spelet har verkligen klaffat för laget. Den offensiva sidan däremot är av en helt annan nivå. Endast Kristianstad har gjort mindre mål framåt än vad Västervik har gjort. Men med sin starka defensiv har man krigat sig till en femte plats i tabellen och är just nu uppe i fyra raka vinster, varav ena mot just oss. Vi har en revansch att kräva från ett par matcher tillbaka!

Timrå IK och Västerviks IK har mött varandra två gånger denna säsong. Första matchen slutade med en 3-0 seger till Timrå varpå den andra matchen slutade med 4-3 till Västervik på straffar.

Information

  • Motstånd: Västerviks IK
  • Nedsläpp: Kl 18:00
  • Datum: Tisdag 2 mars
  • Plats: Plivit Arena
  • Se matchen på Cmore

Nästa hemmamatch

Den 5 mars gästar Tingsryds AIF NHC Arena!

Du kan redan nu börja köpa stödbiljetter och 50/50 lotter till den matchen

Stödbiljetter

50/50 swishen