Onsdag Ons 1 September Sep
Söndag Sön 5 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Hemma
AIK
AIK
Borta
Timrå
TIK

Kvartsfinal 4: AIK - Timrå IK

28 mars 2021 13:00
Inför match

Efter fredagens seger har vi ikväll matchpuck i denna kvartsfinalserie! Ikväll kl 18:00 släpps pucken på Hovet i vad som är den fjärde kvartsfinalmatchen!


Kvartsfinalserien blir fyra matcher gammal ikväll. Det har spelats tre matcher hittils i kvartsfinalserien. Två matcher hemma i NHC Arena samt en match på Hovet. I NHC Arena vann lagen en match var och sedan på Hovet i fredags gick Timrå IK segrandes ur matchen.

Matchen i fredags präglades av ett uppoffrande spel där laget visade framförallt på sin starka defensiv och målvaktsspel. AIK boxades ut på ett bra sätt samtidigt som Jacob Johansson stod på huvudet ett par gånger under matchen. Det blev med det också en väldigt målsnål tillställning som slutade med 1-0 till Timrå IK.

Ikväll spelas den fjärde matchen i denna kvarstfinalserie mellan Timrå IK och AIK. Timrå IK leder med 2-1 i matcher och har med det matchpuck ikväll. Vid seger avancerar vi till semifinalen!

Köp stödbiljetter - Ha chans att vinna en Automower 420 efter kvartsfinalerna!

Du som köper stödbiljetter under kvartsfinalerna mot AIK har chans att vinna en Husqvarna Automower 420 värd 30 990 kr - Skog och Trädgårdscenter i Birsta lottar ut den när kvartsfinalerna är färdigspelade!

Läs mer om detta här

Information

Nästa hemmamatch

Den 30 mars tar vi eventuellt emot AIK hemma i NHC Arena igen! Den matchen spelas ifall det blir en eventuell femte avgörande match mellan Timrå IK och AIK.

Du kan alltid köpa stödbiljetter till Timrå IK och du som gör det under kvartsfinalserien, oavsett hemma- som bortamatch har chans att vinna en Husqvarna Automower 420 från Skog och Trädgårdscenter i Birsta

Stödbiljetter