Hemma
Västervik
VVIK
Borta
Timrå
TIK

Semifinal 3: Västerviks IK - Timrå IK

7 april 2021 15:00
Inför match

Semifinalserien går in på sin tredje match ikväll när vi vänder blickarna mot Småland och Västerviks hemmaarena, Plivit Arena - Klockan 19:00 släpps pucken!


Efter två raka segrar mot Västervik på hemmaplan är det dags att vända blickarna mot Smålan och Västerviks hemmaplan, Plivit Arena för två matcher på bortaplan.

Matcherna hemma i NHC Arena blev, resultatmässigt, två jämna historier. Den första matchen var länge ett ställningskrig där Västervik till en början kom ut starkare. Timrå hittade tillbaka och kunde till slut vinna matchen. En styrka att vinna trots att allt inte klaffar.

Den andra matchen fick en helt annan matchbild. Timrå gick ut och totalt dominerade i varje fall dom två första perioderna och siffrorna kunde ha varit mycket högre än vad dom slutgligen blev. I den tredje perioden var det fortsatt väldigt mycket Timrå men Västervik hittade in i matchen och lyckas få in en reducering och sedan även en kvittering som tog matchen till övertid. Väl där tog det inte många minuter innan Dahlén avgjorde.

Inför kvällens match har vi pratat med både Fredrik Andersson och Albin Lundin som båda trycker på att laget behöver förbättra effektiviteten i skotten. Kommer vi ut som senast med en bättre effektivitet så ska vi nog kunna gå och lägga oss ikväll med ett leende på läpparna.

Information

Nästa hemmamatch

Den 11 april tar vi eventuellt emot Västerviks IK hemma i NHC Arena igen! Den matchen spelas ifall det blir en eventuell femte match mellan Timrå IK och Västerviks IK. Som vanligt kan man alltid köpa stödbiljetter till våra matcher.

Stödbiljetter