Nick Halloran ansluter till Timrå IK!
Lagbygget 2022/20232022-05-18
Timrå IK kan idag meddela att Nick Halloran ansluter till klubben över den kommande säsongen.

Nick är en 24 årig amerikansk högerskjutande forward som senaste säsongen spelade i Örebro HK. Fjolårsäsongen var hans första utomlands, då han innan det hållit till i college-ligan och Colorado College i USA. Där blev det 119 matcher och 97 (40+57) poäng. Det blev även ett gäng matcher i AHL innan flyttlasset gick till Europa, närmare bestämt Finland och SaiPa. 25 matcher och 17 (7+10) poäng senare avslutade han fjolårssäsongen i Örebro HK med 12 (6+6) poäng på 20 matcher.

Nu fortsätter Nicks karriär i Timrå IK!

- Nick är en forward med bra skridskoåkning och som har bra handleder. Jag tror att han kommer att passa in bra i vårt spel. Det är riktigt roligt att Nick vill fortsätta utvecklas hos oss., kommenterar Anders Karlsson.

- Jag ser verkligen fram emot möjligheten att få spela i Timrå IK. Laget ser ut att ha fått in en hel del spelare med hög kaliber. Några av mina styrkor är min speed på isen, som jag kan använda för att ge mina lagkamrater tid och ytor. Mitt mål är att vara en ständig bidragande faktor i laget och att hjälpa orten till ett slutspel, kommenterar Nick Halloran och avslutar,

- Jag ser fram emot att få börja utforska Timrå/Sundsvall och träffa mina nya lagkamrater men även att få spela inför fansen.

Kontraktet är skrivet över en säsong.

Lagbygget 2022/2023 presenteras i samarbete med MOBA Sweden

{!B}

David Åberg