J.T Barnett ansluter till klubben!
Publicerad: 2017-02-09

Timrå IK kan meddela att forwarden J.T ”Justin Terrance” BARNETT ansluter till laget.  J.T tillhörde senaste Amur Khabarovsks organisation i KHL men har spenderat större delen av tiden i den ryska andraligan, VHL.

24-årige J.T Barnett, son till föredetta General Managern i Phoenix Coyotes Mike Barnett, har spenderat större delen av seniorkarriären i ECHL där det blev totalt 134 matcher och 17+35 (52) poäng hos Ontario Reign, Orlando Solar Bears, Stockton Thunder och Atlanta Gladiators. Därefter spelade han totalt 4 matcher i KHL, där han snittat ca 10 minut per match, för CSKA Moskva och Amur Khabarovsk samt 24 matcher i VHL, där speltiden ligger på ca 16 minuter, för Zvezda Chekhov (Amurs farmarlag) där det blev 7+3 (10) poäng.

Timrå IK:s sportchef Kent Norberg förklarar värvningen.

- Eftersom John Westin blir borta en längre tid nu så har vi aktivt sökt en spelare för att ersätta honom inför slutspurten av serien. Vi tror att vi har hittat en ersättare i J.T Barnett som är en skridskostark och fysisk spelare. 

J.T Barnett har redan anslutit till laget med ett kontrakt som gäller säsongen ut och förväntas vara spelklar under nästa vecka.

Timrå 170209  

 

 

David Åberg