• Huvudsponsorer

Fredag Fre 19 Augusti Aug
Fredag Fre 26 Augusti Aug
Tisdag Tis 30 Augusti Aug
Fredag Fre 2 September Sep
Lördag Lör 3 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Torsdag Tor 3 Augusti Aug
Fredag Fre 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 17 Augusti Aug
Onsdag Ons 30 Augusti Aug
Fredag Fre 1 September Sep
Lördag Lör 2 September Sep
Fredag Fre 8 September Sep
Torsdag Tor 14 September Sep
Tisdag Tis 14 Augusti Aug
Lördag Lör 18 Augusti Aug
Söndag Sön 19 Augusti Aug
Onsdag Ons 22 Augusti Aug
Torsdag Tor 30 Augusti Aug
Fredag Fre 31 Augusti Aug
Lördag Lör 1 September Sep
Onsdag Ons 5 September Sep
Torsdag Tor 6 September Sep
Tisdag Tis 11 September Sep
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep

Svenska Spel Trophy

22 februari 2018 11:07

Svenska Spel Trophy och 100 000 kronor till segraren i den HockeyAllsvenska Finalen. Där har ni nyheterna inför det HockeyAllsvenska kvalet till SHL.


HockeyAllsvenskans huvudsponsor, Svenska Spel, köper rättigheterna till alla fyra delmomenten, Finalen, Slutspelsserien, Playoff och Direktkvalet till SHL och samlar dem under namnet Svenska Spel Trophy. Kvalet avgörs under mars och april där två lag från SHL och åtta lag från HockeyAllsvenskan gör upp om två SHL-platser.

– Svenska Spel har sedan länge ett djupgående samarbete med Svensk ishockey där vi möjliggör bättre förutsättningar både för knatte- och elitverksamhet. Att utöka samarbetet med HockeyAllsvenskan, som är en viktig plattform för unga lovande spelare, känns därför helt naturligt. Vi ser fram emot ett spännande Svenska Spel Trophy, säger Nicklas Biverståhl, sponsringschef Svenska Spel.

Nytt för i år är också att segraren av HockeyAllsvenska Finalen får 100 000 kronor. Pengar som ska gå till föreningens ungdomsverksamhet.

- Svenska Spel vill genom prispengen hylla det lag som vinner den HockeyAllsvenska Finalen. Det är en mäktig bedrift av laget som genom segern kommer utmana om en plats i SHL. Genom att öronmärka prispengar är vi med och säkerställer lagets ungdomsverksamhet får bättre utvecklingsmöjligheter vilket i längden även gynnar elitverksamhet, säger Nicklas Biverståhl.

- Det fördjupade samarbetet med Svenska Spel är en mycket viktig pusselbit i vår gemensamma strävan att utveckla Svensk ishockey säger Stephan Guiance, VD HockeyAllsvenskan.

Avtalet ang Svenska Spel Trophy är skrivet på ett år med möjlighet till en förlängning. Svenska Spel är sedan tidigare huvudsponsor till Svenska Ishockeyförbundet, HockeyAllsvenskan, Hockeyettan samt Svenska Damhockeyligan, och möjliggör genom sin sponsring även utvecklingsprojektet Hockeyakademin.

Fullständigt spelschema för Svenska Spel Trophy

____________________________________________________________

NÄSTA HEMMAMATCH

Tisdag 27 februari
NHK Arena kl 19:00
BOKA BORD I ARENAN