Boka bord

i Arenarestaurangen

Bild saknas
Boka bord i Arenarestaurangen

Boka bord i Arenarestaurangen och ät god mat innan våra hemmamatcher.

Nedan ser ni hur ni tar er till väga för att boka bord, samt vilka alternativ det finns för er som köper matchbiljett och för er som är säsongskortsinnehavare!

Restaurang

Vill du boka bord i restaurangen så gör du det via vår biljettsida i samband med ditt biljettköp.

Köpa Buffé och biljett

Om du ska köpa både biljett och mat så finns det färdiga paketet BUFFÉ OCH MAT som du hittar på vår biljettsida. Välj restaurangpaketet och välj sedan hur många ni är i sällskapet och hur många biljetter ni behöver köpa till. Efter det väljer du mat och sedan betalar du. 

Köpa mat för dig som har biljett/säsongskort

Precis som texten ovan så väljer du helt enkelt paketet BUFFÉ OCH MAT som biljettkategori. Därefter kryssar du i hur många i sällskapet som har en biljett eller säsongskort redan. Följ sedan instruktionerna tills du är klar med ditt köp. 

OBS!! Samtliga i sällskapet måste ha en giltig biljett till matchen för att bli insläppt till restaurangen. Du kan alltså inte bara köpa mat utan måste ha ett säsongskort eller en lösbiljett till matchen.

Maten serveras sedan i restaurangen ca 1 timme före nedsläpp. När du ätit upp maten går du till den plats du valt i arenan.

Prislista

Restaurangplats inklusive biljett: 

Med detta paket får du sittplats i arena och en plats i restaurangen där du äter din mat.

Pris: 195-655 kr

(OBS! Priset kan variera beroende på evenemang i arenan)

Mat för säsongskortsinnehavare: 

Med detta paket får du en plats i restaurangen där du äter din mat, för att sedan placera dig på din säsongskortsplacering.

Pris: 95-275 kr

(OBS! Priset kan variera bereonde på evenemang i arenan)