Hockeygymnasium - Pojk NIU
Bild saknas
Elithockeygymnasiet i Timrå - Pojk

Vid Ishockeygymnasiet i Timrå har du möjlighet att göra en rejäl elitsatsning på din ishockey i kombination med dina gymnasiestudier.

Ishockeygymnasiet för pojkar är ett NIU-gymnasium vilket innebär att utbildningen är certifierad av Skolverket och Svenska Ishockeyförbundet.

Intresseanmälan

Är du intresserad av att söka Timrå IKs hockeygymnasium så ska du göra en ansökan via Svenska Ishockeyförbundets sida (läs mer under "ansökan" här ovan) samt komplettera med att fylla i formuläret i länken!

Timrå IK har ingen stor tryoutdag, vissa spelare bjuder vi in till provträning under perioden augusti-december. Ibland bjuder vi in flera spelare samtidigt och ibland bjuder vi in endast en spelare åt gången. En sådan provträning innebär oftast en heldag i Timrå med ett besök på skolan, presentation av föreningen, istester under eftermiddagen som sedan avslutas med en lagträning på kvällen.

Parallellt med dessa provträningar så har vi en scoutgrupp som scoutar spelaren. Scoutingen av spelaren skiljer sig från spelare till spelare. Den kan ske ifrån video, live och i deras hemmiljöer. Detta innebär att vi kan både ge positiva och negativa besked utan att man varit på provträning.

Klicka här för att göra din intresseanmälan

Frågor och funderingar - kontakta oss!

Joakim Nordstrand

Akademichef

Jimmie Lindström

Hockeygym / Talangutvecklare