Köp ditt säsongskort till säsongen 2019/2020! I år har vi ett par nyheter för dig som väljer att bli säsongskortsinnehavare denna säsong.

- Köper du säsongskort på Västra stå blir du att automatiskt medlem i Timrå IK Supporterklubb. (Obs! Gäller för Vuxen, Pensionär & ungdom 16-19)

- Vi digitaliserar säsongskorten. I år kommer vi sälja säsongskorten via tik.ebiljett.nu och därmed få ett digitalt säsongskort direkt i telefonen. Du behöver alltså inte längre hålla reda på ditt plastkort. Detta medför ett antal fördelar både för dig och för oss.

Du behöver inte hålla koll på ett plastkort/pappersbiljett längre utan du behöver endast ha tillgång till ditt konto på tik.ebiljett.nu där du ser samtliga matcher i matchlistan. Du komma alltså att ha ditt säsongskort direkt i telefonen! Du kan dessutom, om du vet att du inte kan gå på matchen, antingen släppa upp din plats för försäljning eller skänka bort den till en vän med ett enkelt knapptryck.

Vill du trots detta ha ett plastkort/biljett som tidigare år kan du kontakta [email protected] med en önskan om att få ett plastkort/biljett utskrivet.

- Tidigare år har det funnits ett alternativ att delbetala säsongskortet endast under sommaren. Tack vare digitaliseringen har vi kunnat införa delbetalning som sträcker sig upp till 9 månader.

Säsongskorten betalar du direkt på tik.ebiljett.nu nu. Antingen hela summan direkt, faktura, swish eller delbetalning över upp till 9 månader från köptillfället.

- Du som har VIP-Tillägg kommer dock att få en pappersbiljett skickad till dig som vanligt. Denna biljett måste kunna visas upp för att få tillgång till din parkeringsplats och/eller VIP-fikat. Att visa upp en E-biljett kommer alltså inte att fungera.

Av denna anledning kommer även köp av Säsongskort med VIP-tillägget endast ske via [email protected] eller genom att ringa 060-789 10 00. Vid ytterligare frågor om VIP-tillägget gäller samma kontaktuppgifter.