Hemma
Timrå
TIK
Borta
Karlskrona
KHK

Freddan inför säsongens sista hemmamatch

3 april 2018 13:02
Inför match

Säsongen går mot sitt slut och imorgon spelas säsongens sista hemmamatch. Vi är två vinster från att ta klivet upp till SHL och behöver givetvis ert stöd en sista gång hemma i NHK Arena!


Efter att ha vunnit nere i Karlskrona tar grabbarna hem kvalet till NHK Arena en sista gång för säsongen. Det är fortsatt en måstematch men kan spelarna få ut samma kvalitet i spelet som i den tredje perioden kan vi få se en riktigt underhållande hockey imorgon.

Timrå har under hela säsongen varit ett starkt hemmalag men mot Karlskrona har man haft svårt att prestera hemma i NHK Arena. Men imorgon vänder vi tillbaka till gamla vanor med hjälp av publikens stöd! Som Vilmos Galló sa till Hockeypuls angående er supportrar: "Jag tror det var bästa investeringen genom tiderna. Att få med fansen som stöttar oss det ger så mycket energi. Det är obeskrivligt". Slut upp en sista gång i NHK Arena och stöd Vilmos Galló och resten av Timrå IK - Just nu är vi uppe i 4206 biljetter sålda. Säkra din biljett på tik.ebiljett.nu så ser vi till att skapa en sista fest.

Vi tog oss ett snack med Fredrik Andersson inför kvällens match som är på det klara att trots två förluster hemma i NHK Arena ska vända denna hemmatrend och vinna imorgon.