Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 21 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Lördag Lör 15 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Idag 24 Januari Jan
Torsdag Tor 27 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Tisdag Tis 1 Februari Feb
Torsdag Tor 3 Februari Feb
Lördag Lör 5 Februari Feb
Torsdag Tor 17 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar
Hemma
Timrå
TIK
Borta
MoDo
MoDo

Timrå kniper segern i första matchen för säsongen

14 augusti 2018 21:22
Efter match

Det blev en klassisk försäsongsmatch där båda lagen kände på varandra och sig själva. Efter att dom två första perioderna varit något avvaktande, men endå resulterat i mål, exploderade de totalt i tredje perioden. Ordinarie matchtid slutade 4-4 och straffar krävdes där Timrå drog det längsta strået.


Timrå tar en tidig ledning

Efter månader av hockeyabstinens var det äntligen dags att dra igång matchandet – Och som det drogs igång! Strax efter första minuten tar Timrå ledningen via nyförvärvet #25 Patrik Blomberg. Därefter är det Timrå som håller taktpinnen utan att skapa några rejäla målchanser. Men det syns ganska tydligt på spelet att detta är första matchen för båda lagen. Det är lite ovant, känslan sitter inte riktigt där och lagen är inte riktigt vana med varandra.

Modo kvitterar och tar ledningen

Likt Timrå som inledde första perioden med ett tidigt mål så var det nu Modos tur. Laget kom ut och kvitterade tidigt i perioden och tog därefter över matchen. Modo fortsatte att styra och ställa i perioden och tar dessutom ledningen efter ca 7 minuter spelade. Att gå till pausvila med ett underläge var inget man hade tänkt sig från Timrås sida och med två minuter kvar av perioden dundrar Johannes Kinnvall in kvitteringen från strax innanför blålinjen.

Händelserik avslutning

Tredjeperioden inleds avvaktande från båda hållen och båda lagen skapar ett par småchanser. Det dröjer ända till minut 7 av perioden innan Anton Wedin sliter sig fri från Modobackarna och får ett friläge som han förvaltar – Wedin stänker in ledningsmålet på ett friläge. Matchen går fram och tillbaka i ett par minuter innan det blir ett par händelserika sekvenser.Niklas Svedberg blir på något sätt av med sin handske strax innan Modo avlossar ett skott från distans som går in. Trots protester dömer domaren mål. Någon minut efter det är det dags igen. Denna gång är det nyförvärvet från Skellefteå som visar framfötterna och gör 4-3. Men glädjen, och ledningen, blev kortvarig. Kort efter nedsläppet är det Modo som kvitterar ytterligare en gång. 4-4 blev resultatet efter full tid och straffar väntade.

Straffar

  • Modo: Miss
  • Timrå (Guter): MÅL!
  • Modo: Miss
  • Timrå (Jansson): Miss
  • Modo: Miss
  • Timrå (Palmberg): MÅL!
  • Modo: Mål!
  • Timrå (Kinnvall): MÅL!

Totalt: 3-1 I straffläggningen och seger till Timrå.