Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Söndag Sön 6 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr
Onsdag Ons 14 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Hemma
Timrå
TIK
Borta
MoDo
MoDo

Timrå kniper segern i första matchen för säsongen

14 augusti 2018 21:22
Efter match

Det blev en klassisk försäsongsmatch där båda lagen kände på varandra och sig själva. Efter att dom två första perioderna varit något avvaktande, men endå resulterat i mål, exploderade de totalt i tredje perioden. Ordinarie matchtid slutade 4-4 och straffar krävdes där Timrå drog det längsta strået.


Timrå tar en tidig ledning

Efter månader av hockeyabstinens var det äntligen dags att dra igång matchandet – Och som det drogs igång! Strax efter första minuten tar Timrå ledningen via nyförvärvet #25 Patrik Blomberg. Därefter är det Timrå som håller taktpinnen utan att skapa några rejäla målchanser. Men det syns ganska tydligt på spelet att detta är första matchen för båda lagen. Det är lite ovant, känslan sitter inte riktigt där och lagen är inte riktigt vana med varandra.

Modo kvitterar och tar ledningen

Likt Timrå som inledde första perioden med ett tidigt mål så var det nu Modos tur. Laget kom ut och kvitterade tidigt i perioden och tog därefter över matchen. Modo fortsatte att styra och ställa i perioden och tar dessutom ledningen efter ca 7 minuter spelade. Att gå till pausvila med ett underläge var inget man hade tänkt sig från Timrås sida och med två minuter kvar av perioden dundrar Johannes Kinnvall in kvitteringen från strax innanför blålinjen.

Händelserik avslutning

Tredjeperioden inleds avvaktande från båda hållen och båda lagen skapar ett par småchanser. Det dröjer ända till minut 7 av perioden innan Anton Wedin sliter sig fri från Modobackarna och får ett friläge som han förvaltar – Wedin stänker in ledningsmålet på ett friläge. Matchen går fram och tillbaka i ett par minuter innan det blir ett par händelserika sekvenser.Niklas Svedberg blir på något sätt av med sin handske strax innan Modo avlossar ett skott från distans som går in. Trots protester dömer domaren mål. Någon minut efter det är det dags igen. Denna gång är det nyförvärvet från Skellefteå som visar framfötterna och gör 4-3. Men glädjen, och ledningen, blev kortvarig. Kort efter nedsläppet är det Modo som kvitterar ytterligare en gång. 4-4 blev resultatet efter full tid och straffar väntade.

Straffar

  • Modo: Miss
  • Timrå (Guter): MÅL!
  • Modo: Miss
  • Timrå (Jansson): Miss
  • Modo: Miss
  • Timrå (Palmberg): MÅL!
  • Modo: Mål!
  • Timrå (Kinnvall): MÅL!

Totalt: 3-1 I straffläggningen och seger till Timrå.