Hemma
Timrå
TIK
Borta
Rögle
RBK

Två nya poäng in på kontot

18 oktober 2018 21:46
Efter match

Hettan var maxad inför kvällens match. Janne Jalasvaara debuterade för Timrå IK samt så var det premiär för vår nya mediakub i taket. Men framförallt så gällde matchen så mycket mer - poäng. Efter tre perioder stod resultattavlan på 3-3 men det dröjde inte långt in på övertidsperioden innan extrapoängen stannade i Timrå!


Period 1

Timrå inleder perioden starkt och är det drivande laget. Men det är Rögle som inleder målskyttet. Två och en halv minut in i perioden öppnar Christopher Bengtsson målskyttet. Men deras glädje blir kortvarig. Sebastian Collberg kvitterar knappt 40 sekunder senare. Mer blev det då man strax innan mittenakten av perioden tar ledning och det är lagkapten Hampus Larsson som stänker in pucken i nätet!

Period 2

Andra perioden blev något helt annorlunda. Timrå var inte alls i samma form som i den första perioden. Man spelar klumpigt och ger bort pucken en hel del. Rögle satte även avtryck direkt i perioden då man efter 18 sekunder kvitterar. Därefter är det Rögle för hela slanten i perioden. Men trots det håller Timrå ut utan att släppa till några fler mål.

Period 3

Den tredje perioden blev något av en blandning mellan de tidigare perioderna. Man spelar stundtals riktigt bra men i sekvensen därefter tappa puck på riktigt farliga ställen. Men efter cirka 8 minuter tar trots det Timrå åter ledning i matchen och det är ingen mindre än Anton Wedin som är framme och sprätter in pucken i mål! Men med fem minuter kvar av perioden skickar Rögles lagkapten en riktig kanon mot Svedberg som slinker in till nätmaskorna. Vi har 3-3 och resultatet står sig perioden ut.

Övertid

Övertidsspel är som många vet något som man kallar för "Hawaii-hockey" och idag var ingen skillnad. Under 30 sekunder hinner båda lagen få näst intill frilägen och överlag skapa bra chanser men det är Timrå Anton Wedin som åter är framme och avgör matchen!

Nästa hemmamatch

Nästa hemmamatch spelas lördagen 27e oktober kl 18:00 och det är HV71 som står för motståndet. Ditt stöd gör skillnad! Köp din biljett på tik.ebiljett.nu.

TIK-aktien

Ni vet väl att ni kan bli delägare i Timrå IK? Anmäl ditt intresse till TIK-aktien idag på denna länk

Vinn Bilen

Nu drar vi igång Volvolotteriet igen! Köp en lott av tusen och var med i dragningen av Volvo XC60 som står i NHK Arenas entréhall. Klicka på bannern nedan för mer information

Har du laddat ner spelschemat i mobilen?

Du kan ladda ner eller prenumerera på spelschemat till din kalender nu så har du samtliga matcher under säsongen 2018/2019 direkt i din telefon/dator.