Hemma
Luleå
LHF
Borta
Timrå
TIK

Fredrik inför det andra mötet med Luleå

31 oktober 2018 15:20
Inför match

Med säsongens första hemmaförlust i bagaget åker laget upp till Luleå för att få revansch direkt. Imorgon spelas den andra av back-to-back mötet med Luleå HF i Coop Norrbotten Arena.


Det var en märklig match senast i NHK Arena. Matchbilden var speglade inte riktigt resultatet. Slutresultatet landade på 3-5 till Luleå men båda lagens tränare var överrens under gårdagens presskonferens att resultatet lika gärna kunde vara omvänt.

Men nu blev det inte så. Nu tar vi med oss det positiva ur matchen och söker en revansch redan imorgon kväll. Vi tog oss ett snack med Fredrik Andersson inför morgonens träning - Klicka i spelaren ovan för att höra vad han hade att säga.

TIK-aktien

Ni vet väl att ni kan bli delägare i Timrå IK? Köp din aktie idag på denna länk

Vinn Bilen

Nu drar vi igång Volvolotteriet igen! Köp en lott av tusen och var med i dragningen av Volvo XC60 som står i NHK Arenas entréhall. Klicka på bannern nedan för mer information

Nästa hemmamatch

Nu laddar vi om till nästa match som spelas hemma i NHK Arena tisdag 30e oktober klockan 19:00. Ta med era vänner - stödet från publiken är ovärderligt. Köp din biljett på tik.ebiljett.nu.

Har du laddat ner spelschemat i mobilen?

Du kan ladda ner eller prenumerera på spelschemat till din kalender nu så har du samtliga matcher under säsongen 2018/2019 direkt i din telefon/dator.