Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 21 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Måndag Mån 24 Januari Jan
Hemma
Timrå
TIK
Borta
Djurgården
DIF

Noll poäng mot Djurgården

14 november 2018 08:18
Efter match

Timrå tog igår emot Djurgården efter landslagsuppehållet. Matchen inleddes starkt men i mitten av den första perioden var det omvänt och Djurgården tog över matchen. Med 4-1 till Djurgården efter första perioden blev uppförsbacken alldeles för brant för Timrås del.


Tuff första period av matchen

Timrå börjar matchen starkt och bara efter någon minut så är Anton Wedin framme och tvingar Robin Jensen i Djurgårdsmålet till en vass räddning. Kort därefter är det Vilmos Galló som får ett gyllene läge att ge Timrå ledningen men även denna gång är Jensen ivägen. Efter det tar Djurgården över mer och mer och efter 7.11 minuter så ger Alexander Urbom gästerna ledningen.

Uppförsbacken blir brantare några minuter senare då Petteri Wirtanen skickar in 2-0 bakom Niklas Svedberg. Anton Wedin replikerar dock ganska omgående då han reducerar till 2-1. Glädjen blir tyvärr kortvarig för bara 20 sekunder senare ökar Sebastian Strandberg på till 3-1 för Djurgården.

Innan perioden är färdig så blir det även 4-1 för Djurgården. Målskytt denna gång är Jonathan Davidsson. Timrå gör ett målvaktsbyte och Victor Brattström tar plats mellan stolparna.

Hoppet tänds i andra perioden

Den andra perioden blir spelmässigt jämnare, båda lagen skapar en hel del chanser med det dröjer ända till den sista minuten innan pucken skall hamna i nätmaskorna igen. I spel 4-4 så gör Brattström först en jätteräddning och kort därefter är Filip Hållander framme och reducerar till 2-4. Timrå vinner den andra perioden med 1-0 och man vinner också skotten med 12-8.

Djurgården för starka för Timrå

Tyvärr blir den tredje perioden inte lika stark för Timrås del som mittenperioden. Djurgården ökar farten och skapar tryck direkt och efter 2.28 sätter Emil Bemström 2-5. 2-6 kommer efter 6.43, målskytt Jacob Josefsson.

Timrå får chansen att putsa till siffrorna i mitten av perioden i spel 5 mot 4. Johannes Kinnvall behöver bara 4 sekunder av powerplay för att spika slutresultatet till 6-3. Resten av perioden förblir mållös och Djurgården tar med sig alla poängen hem till Stockholm. Nu gäller det att snabbt ladda om batterierna tills på torsdag då det är ny hemmamatch. Denna gång mot Mora.

Se presskonferensen efter matchen här

Nästa hemmamatch

Nästa hemmamatch spelas redan på torsdag. Mora IK gästar NHK Arena! Köp din biljett till matchen på tik.ebiljett.nu

Highlights från matchen