Hemma
Timrå
TIK
Borta
Färjestad
FBK

Timrå tar sig an Färjestad

25 januari 2019 11:27
Inför match

"Det kommer att bli en match med högt tempo"

Efter gårdagens otroligt härligt vinst mot Mora är det åter dags för hemmamatch. Färjestad kommer på besök till NHK Arena och tillsammans med publiken ska vi göra deras vistelse här till något dom sent ska glömma!


Det blev en riktigt härlig tillställning i dalarna under gårdagskvällen. Efter att gjort ett mål i både den första och andra perioden exploderade det i den tredje och slutresultatet kunde tillskrivas 0-5 i slutändan. En islossning vi får hoppas håller i sig inför morgondagens match.

Färjestad kommer på besök till NHK Arena för andra gången denna säsong. Likt det första mötet lagen emellan i NHK Arena kommer Färjestad hit med en tung förlust i bagaget. Då mot Malmö, nu mot Rögle. Hur slutade förra matchen i NHK Arena? Seger med 1-0 till Timrå.

I övrigt så skiljer det sig lite på Timrås och Färjestads placeringar i tabellen. Timrå är fortsatt längst ner, dock med en match mindre spelad än övriga konkurrenter. Färjestad huserar på den övre delen, trea från toppen. Matchen kommer av allt att döma att bli en tuff match, men tillsammans med stödet från publiken kommer vi att ge allt för att ta tre poäng imorgon!

Vi tog oss ett snack med Fredrik Andersson inför morgondagens match. Se intervjun i videon i toppen.

Nästa hemmamatch

Den 26 januari gästar Färjestad NHK Arena och tillsammans med stödet på läktaren kämpar vi för tre nya poäng! Ert stöd är otroligt viktigt - Köp din biljett på tik.ebiljett.nu.

Biljettpriser

  • Långsida: 280kr (210kr för ungdom/pensionär)
  • Kortsida: 210kr (160kr för ungdom/pensionär)
  • Västra stå: 120kr (80kr för ungdom/pensionär)
  • Rullstolsläktaren: 140 kr
  • Rad 1 & 2 i hela arenan: 115 kr

Köp din bilejtt på tik.ebiljett.nu, det är billigare och smidigare - Serviceavgift på 20 kr tillkommer vid köp i biljettkassan i NHK Arena eller Birsta City infodesk

Kombinera hockeyn med mat i restaurangen

För er som vill kombinera hockeykvällen med en matbit i restaurangen kan boka bord här:

Har du laddat ner spelschemat i mobilen?

Du kan ladda ner eller prenumerera på spelschemat till din kalender nu så har du samtliga matcher under säsongen 2018/2019 direkt i din telefon/dator.